It's Aida4eva Pengedar Herbalife Malaysia 0132858185
Nama/Name:
No. Telefon/Handphone Number :
Alamat email/Email Address:
Pekerjaan / Occupation :
Di mana anda tinggal/ Where do you live :
Pernahkah anda mendaftar sebagai ahli Herbalife dalam masa 2 tahun sebelum ini?/Have you register as a member of Herbalife in the past 2 years?
Pilih perkara yang anda inginkan di bawah./Are you interested in any of below? Menurunkan Berat Badan / Lose weight
Menaikkan Berat Badan / Gain weight
Meningkatkan Kesihatan / Improve Health
Meningkatkan Tenaga / Improve Energy
Mencantikkan kulit / Improve Skin
Menjana Pendapatan Tambahan / Earn Extra Income
Catatan@maklumat tambahan yang membolehkan saya untuk membantu anda/Extra information that can help me to guide you :

This online form was provided by Freedback.

budak dua tahun melantak durian secara marathon
Friday, July 15, 2011 | 10:44 AM | 8 comments

sungkai, julai - dilihat seorang kanak-kanak berusia 2 tahun melantak durian secara gelojoh mengalahkan orang dewasa. 


tengok! muka tak bersalah. demam nanti baru tahu :P seronok sangat muka dia dapat d0yan..padahal biji d0yan tu lagi besar dari tangan dia. 


doyan fresh dari kebun opah aku dekat felda sg. klah tu. sangat lah terbaik. lemak berkrim disukai ramai.
*sila-lah terliur*

sempat lagi pose lagi. tengok doyan tu. secomel budak ni kan. kesedapan pun tak terhingga.
tengok tu..satu pangsa satu ulas. kucing duduk tu. eh..eh..budak kecik ni sempat peace2 lagik. 

muka bahagia dapat d0yan.padahal pak su aku kat belakang tu bertungkus-lumus bukak d0yan tu. 

feeling tunggu d0yan luruh dekat kebun sendiri, kutip durian dalam kebun dengan risiko pacat dan sebagainya amat mencabar berbanding korang beli d0yan dekat kedai 3 biji soploh hinggit. rasa pun otomatik jadi lagi sedap!

 oh bahagianya! :)

Labels: , ,


Older Post | Newer Post
Click Click ^.^


ContactUs Entries


Latest




Testimoni Saya, Pengedar Bebas Herbalife

Sila Jerit Sama-sama


Iklan Berbayar

free counter
Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!