It's Aida4eva

The common life of a homosapiens.

Tuesday, July 12, 2011

hadiah daripada KUREKURE COMEL


salam semua.
hadoi..lama tak updatenye pun.
haha.
tak pe..tak pe..lepas ni akan merajinkan diri untuk update.

bukan janji pastinye adoi! 
*fenomena johan pulak*

  
hadiah ni dapat sebab masuk contest yang dianjurkan oleh kurekure comel dulu..
 yang bestnya, semua yang masuk contest ni dapat hadiah :D

ha. 
balik-balik kelas petang tadi nampak sampul surat atas meja.


oh..aku punya..eksaited! kat belakang sampul siap ada gambar love-love! hehe
lajulaju bukak dengan kelajuan 140/kmh dengan rakusnya.

..


......


...........



taraaaaaa!




 waaaaaaaa! comel gila. teruja aku tengok. mata dah bersinar-sinar.

comel!
*pitam doplohpat saat*

lepas bangun dari pitam, secara melulu masuk bilik amek gambar nak sumbat dalam frame kiut ni.


lihat. gelojoh kan aku. tak sampai 2 minit dapat pun aku dah guna. hehe
dalam tu gambar kesayangan aku. 
gambar encik botak je tak de lagi..mina..nak lagi satu boleh??hihi

maceh mina sayang!aida suka sangat! 
moga mina bertambah-tambah murah rezeki dan sihat tubuh badan..
moga perkahwinan sentiasa ceria dan mina tabah menghadapi dugaan dalam kehidupan.. 
aminnnn

^_______^

13 comments:

H.J said...

lorh..bestnye dpt adiah...haha

aida4eva said...

H.J : memang best! :D

misya said...

tahniah

Cik Ezy said...

comel sangatttt!

Prince Halilintar said...

wow..congratz aida..prince rase ade masuk jgk contest tu klu xsilap..hehe..prince kembali aktif berblog semula ni..dtg jenguk blog prince ye =)

Pupel Liyana said...

laju je dye guna erk heheh tahniah :)

SyUhAdA said...

cntik dan comel..

aida4eva said...

misya: macehhh :D

aida4eva said...

cik ezy: kannnnnn :) hehe..

aida4eva said...

prince: okey prince..anyway maceh ye :)

aida4eva said...

pupel: hehe..ye la..semangat ni..hihi

aida4eva said...

syuhada: kan kan..cntik hadiah ni :)

Rafidah Farhana said...

Cute la. Serius ! Mula-mula igt purse phone ke, rupanya frame..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...