It's Aida4eva Pengedar Herbalife Malaysia 0132858185
Nama/Name:
No. Telefon/Handphone Number :
Alamat email/Email Address:
Pekerjaan / Occupation :
Di mana anda tinggal/ Where do you live :
Pernahkah anda mendaftar sebagai ahli Herbalife dalam masa 2 tahun sebelum ini?/Have you register as a member of Herbalife in the past 2 years?
Pilih perkara yang anda inginkan di bawah./Are you interested in any of below? Menurunkan Berat Badan / Lose weight
Menaikkan Berat Badan / Gain weight
Meningkatkan Kesihatan / Improve Health
Meningkatkan Tenaga / Improve Energy
Mencantikkan kulit / Improve Skin
Menjana Pendapatan Tambahan / Earn Extra Income
Catatan@maklumat tambahan yang membolehkan saya untuk membantu anda/Extra information that can help me to guide you :

This online form was provided by Freedback.

hadiah daripada KUREKURE COMEL
Tuesday, July 12, 2011 | 12:19 AM | 13 comments

salam semua.
hadoi..lama tak updatenye pun.
haha.
tak pe..tak pe..lepas ni akan merajinkan diri untuk update.

bukan janji pastinye adoi! 
*fenomena johan pulak*

  
hadiah ni dapat sebab masuk contest yang dianjurkan oleh kurekure comel dulu..
 yang bestnya, semua yang masuk contest ni dapat hadiah :D

ha. 
balik-balik kelas petang tadi nampak sampul surat atas meja.


oh..aku punya..eksaited! kat belakang sampul siap ada gambar love-love! hehe
lajulaju bukak dengan kelajuan 140/kmh dengan rakusnya.

..


......


...........



taraaaaaa!




 waaaaaaaa! comel gila. teruja aku tengok. mata dah bersinar-sinar.

comel!
*pitam doplohpat saat*

lepas bangun dari pitam, secara melulu masuk bilik amek gambar nak sumbat dalam frame kiut ni.


lihat. gelojoh kan aku. tak sampai 2 minit dapat pun aku dah guna. hehe
dalam tu gambar kesayangan aku. 
gambar encik botak je tak de lagi..mina..nak lagi satu boleh??hihi

maceh mina sayang!aida suka sangat! 
moga mina bertambah-tambah murah rezeki dan sihat tubuh badan..
moga perkahwinan sentiasa ceria dan mina tabah menghadapi dugaan dalam kehidupan.. 
aminnnn

^_______^


Older Post | Newer Post
Click Click ^.^


ContactUs Entries


Latest




Testimoni Saya, Pengedar Bebas Herbalife

Sila Jerit Sama-sama


Iklan Berbayar

free counter
Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!