It's Aida4eva Pengedar Herbalife Malaysia 0132858185
Nama/Name:
No. Telefon/Handphone Number :
Alamat email/Email Address:
Pekerjaan / Occupation :
Di mana anda tinggal/ Where do you live :
Pernahkah anda mendaftar sebagai ahli Herbalife dalam masa 2 tahun sebelum ini?/Have you register as a member of Herbalife in the past 2 years?
Pilih perkara yang anda inginkan di bawah./Are you interested in any of below? Menurunkan Berat Badan / Lose weight
Menaikkan Berat Badan / Gain weight
Meningkatkan Kesihatan / Improve Health
Meningkatkan Tenaga / Improve Energy
Mencantikkan kulit / Improve Skin
Menjana Pendapatan Tambahan / Earn Extra Income
Catatan@maklumat tambahan yang membolehkan saya untuk membantu anda/Extra information that can help me to guide you :

This online form was provided by Freedback.

'CONTEST TABIK sama kamu'
Friday, April 15, 2011 | 4:27 PM | 9 comments

salam.
kalai ni aku masuk contest tabik mentabik! :)
by mina yang ramah-tamah dan arnab2 comelnya!

klik banner untuk join kawan-kawan.
pssssttt mina: comel nye banner ni :)
tarikh tutup 1 mei 2011.

saya tabik kedua-dua manusia dalam gambar ini :)


secara harafiahnya, yang bertudung hitam itu ialah ibu saudara saya dan budak kecil itu anaknya.
namun, aku memanggilnya mama dan menganggapnya sebagai ibuku dan budak itu sebagai adikku.

aku tabik sama mama sebab dia dah jaga aku sejak aku kecik lagi sebab masa kecik dulu, parents anta aku dekat kampung sebab mereka kerja masa tu. sampai umur 5 tahun. teringat lagi dia dukung aku naik bas bawak pegi jalan-jalan. sampaikan dia cerita dulu semua orang takut nak ngorat dia sebab ingat aku yang didukung tu anak dia. kehkehkeh. cian pulak. tapi, sampai sekarang pun kami rapat macam dulu.
pegi jalan mana-mana pun mesti ajak aku. memang la. kalau tak ajak, merajuklah aku. haha

dekat KL ni, tiap-tiap hujung minggu, mesti aku ke rumah dia. rasa bahagia lah bila dengan kedua-dua mereka ni. masa aku eksiden dulu, dia yang jaga aku. first class punya. memang aku tabik. walaupun pangkat ibu saudara, tapi dia anggap dan layan aku macam anak kandung dia sendiri. bahkan mak aku pun tak macam tu. mak aku? jangan disebutlah. bukan anak derhaka. tapi aku pun tak tahu di mana beliau.

budak comel ni pulak, walaupun kecik, dia rapat dengan aku dan anggap aku macam kakaknya sendiri. masa eksiden dulu, first time dia tengok mula ganas aku darah-darah, dia nangis kuat. aku tanya dia takut ke. tapi dia jawab, dia kesian tengok aku! aku pulak yang menangis terharu masa tu. budak pun faham kan. dia baru 2 tahun, tapi bercakap kalah aku taw. haha

* pukul 6.30 pagi tadi budak ni call aku. punya bising cakap 'along..bangun pegi sekolah' la. 'along masak tak' la. along itu, along ini. tapi aku dah tau. ni mesti taktik soh aku balik umah dia petang ni. hihi. mestilah nak balik. tak jumpa berapa ari pun dah rindu. eh. macam anak aku pulak! keh3 *


pendek kata, aku sangat tabik dan sangat sayang kedua-dua kalian di atas!

apa yang aku idamkan? rasanya aku idamkan ipad2! keh2..
yang tu tak tercapai akalku dah tu. so aku downgrade kan idaman tu,
aku idamkan snow globe. awww.. so suwitttt. macam dalam cerita my girl tu :)


 pesanan kepada penaja: semoga tabah hadapi ujianNya mina! :) 


Older Post | Newer Post
Click Click ^.^


ContactUs Entries


Latest




Testimoni Saya, Pengedar Bebas Herbalife

Sila Jerit Sama-sama


Iklan Berbayar

free counter
Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!