It's Aida4eva

The common life of a homosapiens.

Friday, June 17, 2011

Spring Potato Cafe,Sri Gombak. ada makanan korea


salam semua.
nak share satu kedai ni. terbaik gila.
sedap. mantap. makanan korea pun ade jual kat sini.
tapi aku tak try lah makan korea2 tu semua masa ni.
yang penting, murah ye kawan-kawan. 

chicken chop. gila kentang punya besar. terbaik!

mushroom suop. terbaik jugak. lain dari yang lain.

spring potato kat kedai ni best. ade macam-macam perisa. jagung, keju, BBQ. yang ni tak silap aku, keju kot. tapi memang terbaik. selalunya beli kat pasar malam pun 2 rgt kan. kat sini lagi mewah kedai dia pun harga lebih kurang jugak.

masa ni makan dengan kesayangan :) baru je lepas eksiden ni tapi dah mengidam nak makan itu, makan itu. *gila* ha..dalam gambar ni tunjuk ada 2 kan spring potato. satu besar perisa keju dan lagi satu yang  sederhana tu perisa jagung.

*behave sayang. behave.*
nampak tak? nak snap pun tak jadi. bergerak je keje budak kecik ni. kejap goyang tangan, kejap lompat-lompat. haih. geram. tapi tu yang aku rindu sangat tu (^___^)

 Finally!
tengok tu. gigit straw tak lepas. gangster mengalahkan kakak dia ni.
gambar aku tak de sebab masa ni baru lepas eksiden kan..muka berbalut lagi.
=.=

nanti la ek aku wat entri gambar2 aku masa eksiden.saje nak bagi korang trauma sikit jangan bawak moto laju-laju -.-' PANDU CERMAT,JIWA SELAMAT

kedai ni dekat atas perumahan Sri Gombak tu. cubalah. berbaloi-baloi.

p/s: pas ni nk cuba makanan korea tu pulak ^^

16 comments:

Cik Ezy said...

terliur tgok!
grr..

halila Ibrahim said...

Sedapnya... awat nampak banyak chicken chop tu .. kalau banyak tp murah memang la berbaloi2 kan...

BTW .. salam kenal yea !!!

nadiaizham said...

lapar lapar lapar =,=

aida4eva said...

cik ezy: moh la kita gi sini..pastu cik ezy belanja ye :)

hehe

aida4eva said...

halila: memang banyak pun..sedap pulak tu! berbaloi-baloi...salam kenal juga :)

aida4eva said...

nadia: jom gi makan jommmm ^^

yaya_flanella said...

laparnyaaaa ~.~

aiSyah (", said...

marah betul! ><
perut ak berker0nc0ng mlm2 bute ni..s0b3

aida4eva said...

yaya: esok pi makan chicken chop ek :)

aida4eva said...

aisyah: maafkan patikkkk :* nanti kita gi makan kat sini ye :)

Muka Haluih (MH) said...

pergh! lapar2..huhu..ape name kedai mkn tu?

Izyan Masri said...

TLG JANGAN TUNJUK MAKANAN YANG SEDAP GEDABAK MCM NI KAK YAN BOLEH TAK ? WUWUWU T_T

Anyez Nasri ツ said...

kes meliurkan ni . haha .

aida4eva said...

muka haluih : amboi...haluih sungguh noo..hehe..kedai tu nama dia, SPRING POTATO CAFE...

aida4eva said...

IZYAN: ALA YAN SAYANG..SEKALI-SEKALA NAK BG KORANG CRAVING..HEHE..NANTI GI LA SERBU KEDAI NI..HIHI

aida4eva said...

anyez: sila terliur..hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...