It's Aida4eva Pengedar Herbalife Malaysia 0132858185
Nama/Name:
No. Telefon/Handphone Number :
Alamat email/Email Address:
Pekerjaan / Occupation :
Di mana anda tinggal/ Where do you live :
Pernahkah anda mendaftar sebagai ahli Herbalife dalam masa 2 tahun sebelum ini?/Have you register as a member of Herbalife in the past 2 years?
Pilih perkara yang anda inginkan di bawah./Are you interested in any of below? Menurunkan Berat Badan / Lose weight
Menaikkan Berat Badan / Gain weight
Meningkatkan Kesihatan / Improve Health
Meningkatkan Tenaga / Improve Energy
Mencantikkan kulit / Improve Skin
Menjana Pendapatan Tambahan / Earn Extra Income
Catatan@maklumat tambahan yang membolehkan saya untuk membantu anda/Extra information that can help me to guide you :

This online form was provided by Freedback.

Spring Potato Cafe,Sri Gombak. ada makanan korea
Friday, June 17, 2011 | 5:51 PM | 16 comments

salam semua.
nak share satu kedai ni. terbaik gila.
sedap. mantap. makanan korea pun ade jual kat sini.
tapi aku tak try lah makan korea2 tu semua masa ni.
yang penting, murah ye kawan-kawan. 

chicken chop. gila kentang punya besar. terbaik!

mushroom suop. terbaik jugak. lain dari yang lain.

spring potato kat kedai ni best. ade macam-macam perisa. jagung, keju, BBQ. yang ni tak silap aku, keju kot. tapi memang terbaik. selalunya beli kat pasar malam pun 2 rgt kan. kat sini lagi mewah kedai dia pun harga lebih kurang jugak.

masa ni makan dengan kesayangan :) baru je lepas eksiden ni tapi dah mengidam nak makan itu, makan itu. *gila* ha..dalam gambar ni tunjuk ada 2 kan spring potato. satu besar perisa keju dan lagi satu yang  sederhana tu perisa jagung.

*behave sayang. behave.*
nampak tak? nak snap pun tak jadi. bergerak je keje budak kecik ni. kejap goyang tangan, kejap lompat-lompat. haih. geram. tapi tu yang aku rindu sangat tu (^___^)

 Finally!
tengok tu. gigit straw tak lepas. gangster mengalahkan kakak dia ni.
gambar aku tak de sebab masa ni baru lepas eksiden kan..muka berbalut lagi.
=.=

nanti la ek aku wat entri gambar2 aku masa eksiden.saje nak bagi korang trauma sikit jangan bawak moto laju-laju -.-' PANDU CERMAT,JIWA SELAMAT

kedai ni dekat atas perumahan Sri Gombak tu. cubalah. berbaloi-baloi.

p/s: pas ni nk cuba makanan korea tu pulak ^^

Older Post | Newer Post
Click Click ^.^


ContactUs Entries


Latest




Testimoni Saya, Pengedar Bebas Herbalife

Sila Jerit Sama-sama


Iklan Berbayar

free counter
Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!