It's Aida4eva

The common life of a homosapiens.

Wednesday, June 8, 2011

#1 Wordless Wednesday dan cuba teka ^^


salam..
ni first time nak join Wordless Wednesday ni
motifnya adalah untuk nak test kalian adakah kalian faham apa motif yang disamapaikan melalui gambar yang diletak dalam entry ^^


ha..cuba teka ape motif yang aku sampaikan dan cuba teka aku fikir apa dalam gambar ni?

jeng jeng jeng^^ 

senang jugak wordless wednesday ni..hari-hari rabu akan datang nanti leh buat lagi :D

jom la buat jugak korang-korang semua^^ 


p/s: banyak terima kasih sebab korang singgah sini..sobsobsob. nangis lajulaju :'( 

16 comments:

kiera'sakura said...

aida tgh sonok holiday kt kampung halaman.. =)

Amni said...

serius msh tak paham pa benda alah ni.. Ada yg entri men letak je gambar tu.. Adoilaaa... Tolong explain boleh? Errr...

~Kirin Selama Perak~ said...

jgn nak sedih sgt la kn.
:p

Cik Ezy said...

srnok sgt bergmbr kot..
hihikk

aida4eva said...

kiera: oh itu bukan di kampung halaman..hoho..masih di KL tu :D

aida4eva said...

amni: awk xpaham ek??p usya tang ni :)

http://www.facebook.com/WordlessWednesdayMy

aida4eva said...

KSP: haha..mn de aku sedih la ngek! :P

aida4eva said...

cik ezy: errrr..hampir mengena dan masih tersasar :)

HAZWANmohd said...

eh selipar saye putus~
ahaha
bleh x?
hee.
join
http://mesmerising1.blogspot.com/2011/06/wordless-wednesday-1.html

ridh said...

first time nk komen nie..hahaha..saya tau2..gmbr tgh gembira sangat sebab berat badan dah kurang tue yg posing len mcm gayanya..:)

wunny said...

ade cacing kat bwh 2.. hahaha

aida4eva said...

hazwan: haha..macam dah mengena..tapi tersasar sikit..hihi

aida4eva said...

Ridh: peehhhhhhh...ternganga saya dapat komen dr kamu :D haha..mana adeeeee dah kurang berat badan ~ malu la i cam ni :P

aida4eva said...

wunny: errrr..cacing? mn ade..kalau ade msti sy dah amik n baling dia kat tempat len..hihi

KUREKURE COMEL said...

tgh tgk ada taik ayam kat situ kan...hehehe...


gurau je...cantik gak pic ni....
permandangan ijau......syok....

zati embong said...

cantik2!..

hihi,jat kalau tgk gmbr mmg jat suka ckp cntik je aida.haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...