It's Aida4eva Pengedar Herbalife Malaysia 0132858185
Nama/Name:
No. Telefon/Handphone Number :
Alamat email/Email Address:
Pekerjaan / Occupation :
Di mana anda tinggal/ Where do you live :
Pernahkah anda mendaftar sebagai ahli Herbalife dalam masa 2 tahun sebelum ini?/Have you register as a member of Herbalife in the past 2 years?
Pilih perkara yang anda inginkan di bawah./Are you interested in any of below? Menurunkan Berat Badan / Lose weight
Menaikkan Berat Badan / Gain weight
Meningkatkan Kesihatan / Improve Health
Meningkatkan Tenaga / Improve Energy
Mencantikkan kulit / Improve Skin
Menjana Pendapatan Tambahan / Earn Extra Income
Catatan@maklumat tambahan yang membolehkan saya untuk membantu anda/Extra information that can help me to guide you :

This online form was provided by Freedback.

BEN ASHAARI :JOM KENAL BLOG SAYA
Saturday, June 11, 2011 | 3:28 PM | 7 comments
Salam semua..
musim join segmen..

mari klik header abg ben 10 bawah ni untuk join :) 


terima kasih daun keladi bagi yang datang ke mari.jemput lah duduk dan bersantai di sini..lepas ni datang lagi ye ^^..ape yang menarik di sini? mungkinkah header yang comel dengan gambar budak dengan pensil dan gula-gula itu? atau template yang membiru seakan langit yang indah? mungkin tidak..ape yang menarik di sini pun aida tak reti nak state. haha

mungkin di sini kalian yang datang tak perlu berfikir sehingga kening berkerut lapan tingkat..segalanya santai di sini. jadi, buatlah macam rumah sendiri ye! (^___^)

p/s: santai itu best kan ^^ tak suka dengan peraturan. rules are made to be broken..LOL

Older Post | Newer Post
Click Click ^.^


ContactUs Entries


Latest




Testimoni Saya, Pengedar Bebas Herbalife

Sila Jerit Sama-sama


Iklan Berbayar

free counter
Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!