It's Aida4eva

The common life of a homosapiens.

Saturday, June 11, 2011

BEN ASHAARI :JOM KENAL BLOG SAYA

Salam semua..
musim join segmen..

mari klik header abg ben 10 bawah ni untuk join :) 


terima kasih daun keladi bagi yang datang ke mari.jemput lah duduk dan bersantai di sini..lepas ni datang lagi ye ^^..ape yang menarik di sini? mungkinkah header yang comel dengan gambar budak dengan pensil dan gula-gula itu? atau template yang membiru seakan langit yang indah? mungkin tidak..ape yang menarik di sini pun aida tak reti nak state. haha

mungkin di sini kalian yang datang tak perlu berfikir sehingga kening berkerut lapan tingkat..segalanya santai di sini. jadi, buatlah macam rumah sendiri ye! (^___^)

p/s: santai itu best kan ^^ tak suka dengan peraturan. rules are made to be broken..LOL

7 comments:

solomolo said...

singgah untuk berkenal sesama blogger..
happy blogging...
[^_^]

Fadzmie Mohamad said...

Salam perkenalan dari Fadzmie!
Jom singgah blog Fadzmie. :)

# segmen jom kenal blog #

Wahida said...

Saya pun join segmen ni :). Salam kenalan :D

aida4eva said...

solo molo: happy blogging juga :)

aida4eva said...

fadzmie: salam kenal :)

aida4eva said...

salam kenalan wahida :)

ainol akasyah said...

terjah kembali dari blog ben ashaari..jom berkenalan :)

Betul Ke ni mata pakwa Abby Abadi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...