It's Aida4eva Pengedar Herbalife Malaysia 0132858185
Nama/Name:
No. Telefon/Handphone Number :
Alamat email/Email Address:
Pekerjaan / Occupation :
Di mana anda tinggal/ Where do you live :
Pernahkah anda mendaftar sebagai ahli Herbalife dalam masa 2 tahun sebelum ini?/Have you register as a member of Herbalife in the past 2 years?
Pilih perkara yang anda inginkan di bawah./Are you interested in any of below? Menurunkan Berat Badan / Lose weight
Menaikkan Berat Badan / Gain weight
Meningkatkan Kesihatan / Improve Health
Meningkatkan Tenaga / Improve Energy
Mencantikkan kulit / Improve Skin
Menjana Pendapatan Tambahan / Earn Extra Income
Catatan@maklumat tambahan yang membolehkan saya untuk membantu anda/Extra information that can help me to guide you :

This online form was provided by Freedback.

Segmen:DIA SELALU SUPPORT BLOGGER BARU
Saturday, June 11, 2011 | 10:17 PM | 0 comments
salam semua..
segmen lagi..
tapi kali ni segmen ni dianjurkan oleh BELOG MTT untuk menghargai blogger idola malaysia iaitu abg ben ashaari a.k.a ben seth ashaari yang selalu bantu blogger-blogger baru macam aku ni.

klik pada gambar di bawah ye untuk lebih faham mengenai segmen ni :)


Ben ashaari amat banyak membantu aku dalam segmen-segmen serta nasihat yang diberikan semasa jumpa time gathering dulu..beliau tidak kedekut ilmu dan sentiasa tolong blogger baru agar dapat rentak dalam arena per'blogging'an ini.hehe..blog dia pun best..santai je..macam-isu yang dikupasnya..memang blog wajib terjah la senang kata  :)

jadi, marilah kita bersama-sama support abg beng dengan mengundi beliau dalam Digi : blogger of the year di sini dan print screen. dengan itu, dah leh join segmen MTT ni..

hari-hari pun boleh join..

sampai 20hb ni je..jom semua! 



Older Post | Newer Post
Click Click ^.^


ContactUs Entries


Latest




Testimoni Saya, Pengedar Bebas Herbalife

Sila Jerit Sama-sama


Iklan Berbayar

free counter
Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!