It's Aida4eva Pengedar Herbalife Malaysia 0132858185
Nama/Name:
No. Telefon/Handphone Number :
Alamat email/Email Address:
Pekerjaan / Occupation :
Di mana anda tinggal/ Where do you live :
Pernahkah anda mendaftar sebagai ahli Herbalife dalam masa 2 tahun sebelum ini?/Have you register as a member of Herbalife in the past 2 years?
Pilih perkara yang anda inginkan di bawah./Are you interested in any of below? Menurunkan Berat Badan / Lose weight
Menaikkan Berat Badan / Gain weight
Meningkatkan Kesihatan / Improve Health
Meningkatkan Tenaga / Improve Energy
Mencantikkan kulit / Improve Skin
Menjana Pendapatan Tambahan / Earn Extra Income
Catatan@maklumat tambahan yang membolehkan saya untuk membantu anda/Extra information that can help me to guide you :

This online form was provided by Freedback.

Tak de feeling karok tengok VC cam tu!
Saturday, June 11, 2011 | 12:09 AM | 5 comments

salam semua.
korang semua suka karok tak?
aku suka. haha. walaupun suara ala-ala ke laut,tapi peduli ape..duit aku kan.
haha. nak karok pun nak lagu yang high je leh main tarik-tarik suara perut feeling-feeling Dina OIAM,
*konon*

walaupun suara tak sedap, tapi time nyanyi kena lah ada feeling kan baru penyanyi sebenar letak jawatan kan.*muntah*
ye la..tapi bila time nyanyi tu tengok video clip perempuan lari-lari satu taman peluh-peluh,
angguk-angguk kepala konon itu lagu dia, korang mampu tak nak menghayati lirik yang tertera?

spoil lah!

 macam ni lah yang aku maksudkan. sepanjang lagu, dia yang pakai spek kemain beso ni dok goyang-goyang kepala je main basikal. logik ke tak logik ngan lagu?

+.+

untuk video clip lagu ni pulak, si gadis ni dari mula sampai abis main golek-golek dekat pagar je kejenya. sampaikan tengah nyanyi pun boleh berenti kerut kening tengok dia. =.=

susah ke nak dapatkan video clip asal ye? tak suka lah aku video clip cam tu. -.- potong feeling je..
 kalau kalian terer, cuba teka lagu ape bagi kedua-dua VC ni..eh..bukan aku nyanyi lagu-lagu atas ni. aku nyanyi lagu anak itik tok wi je ^^

p/s: lama dah tak karok..jommmmmm :)

Older Post | Newer Post
Click Click ^.^


ContactUs Entries


Latest




Testimoni Saya, Pengedar Bebas Herbalife

Sila Jerit Sama-sama


Iklan Berbayar

free counter
Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!