It's Aida4eva

The common life of a homosapiens.

Saturday, June 11, 2011

Tak de feeling karok tengok VC cam tu!


salam semua.
korang semua suka karok tak?
aku suka. haha. walaupun suara ala-ala ke laut,tapi peduli ape..duit aku kan.
haha. nak karok pun nak lagu yang high je leh main tarik-tarik suara perut feeling-feeling Dina OIAM,
*konon*

walaupun suara tak sedap, tapi time nyanyi kena lah ada feeling kan baru penyanyi sebenar letak jawatan kan.*muntah*
ye la..tapi bila time nyanyi tu tengok video clip perempuan lari-lari satu taman peluh-peluh,
angguk-angguk kepala konon itu lagu dia, korang mampu tak nak menghayati lirik yang tertera?

spoil lah!

 macam ni lah yang aku maksudkan. sepanjang lagu, dia yang pakai spek kemain beso ni dok goyang-goyang kepala je main basikal. logik ke tak logik ngan lagu?

+.+

untuk video clip lagu ni pulak, si gadis ni dari mula sampai abis main golek-golek dekat pagar je kejenya. sampaikan tengah nyanyi pun boleh berenti kerut kening tengok dia. =.=

susah ke nak dapatkan video clip asal ye? tak suka lah aku video clip cam tu. -.- potong feeling je..
 kalau kalian terer, cuba teka lagu ape bagi kedua-dua VC ni..eh..bukan aku nyanyi lagu-lagu atas ni. aku nyanyi lagu anak itik tok wi je ^^

p/s: lama dah tak karok..jommmmmm :)

5 comments:

Puan Kutu said...

wah dh lama tak karok,dlu time blja selalu gak p ngn kawan2.mmg berantu karok walaupun sedar diri suara cam katak.bab video tu mmg spoil.tp time karik tak tgok dah,asyik hayati lirik.klu kwn yg nyanyi dok gelak sbb tgh hayati video tu.tak kena lngsung dgn lagu.haha..

aida4eva said...

puan kutu: hihi..sep sikit puan kutu..same lah kita :)

video tu menyampah tengok..haha..tak kena langsung dengan lagu..

hiro said...

original dah tu.

aida4eva said...

hiro: tang mana yg originalnya??LOL..haha

misz athiqah said...

ha....ha..ha..kita suka gak karok..=p..tapi cam yang awak alami r..kekadang bila ngan karok rasa nak marah je tgk klip video dia..ha..ha..
duk tfikir " apa masalah ko nie??.."...ha..ha...

salam..jenguk jengah anda di sni..=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...