It's Aida4eva Pengedar Herbalife Malaysia 0132858185
Nama/Name:
No. Telefon/Handphone Number :
Alamat email/Email Address:
Pekerjaan / Occupation :
Di mana anda tinggal/ Where do you live :
Pernahkah anda mendaftar sebagai ahli Herbalife dalam masa 2 tahun sebelum ini?/Have you register as a member of Herbalife in the past 2 years?
Pilih perkara yang anda inginkan di bawah./Are you interested in any of below? Menurunkan Berat Badan / Lose weight
Menaikkan Berat Badan / Gain weight
Meningkatkan Kesihatan / Improve Health
Meningkatkan Tenaga / Improve Energy
Mencantikkan kulit / Improve Skin
Menjana Pendapatan Tambahan / Earn Extra Income
Catatan@maklumat tambahan yang membolehkan saya untuk membantu anda/Extra information that can help me to guide you :

This online form was provided by Freedback.

aku jadi pelakon extra filem pendek. sila undi aku untuk anugerah skrin lepas ni. T__T *muntah*
Thursday, June 2, 2011 | 12:32 AM | 11 comments

salam. ini cerita lama yang belum basi lagi. huhu
aku ke FINAS yang dekat sebelah Zoo Negara .
finas pun tak tahu? alahai. ni ha..

                                      FINAS                                         Bangunan FINAS

sebab aku sana adalah untuk attend sebuah majlis nih~
Majlis Tayangan Akhir Drama Pendek 

yaa.ni adalah Viva untuk student Akademi TV3 atau sekarang ni lebih mesra dikenali sebagai
Malaysia Institute of Integrative Media (MIIM). 

kenapa aku kena hadir pula?kan dah kata aku jadi pelakon, mesti la kena pegi. *lempangggg*.
bukan lah. salah seorang student akademi ni adalah cousin MR.A saya, jadi kami ke sana untuk beri support kepada mereka. sweet kan kami. (kasilah chance) hihi

team sepupu mr.a bernama DAUN HIJAU production. Mereka menghasilkan sebuah drama pendek bertajuk LOKAR.


atas ni cover DVD yang diberi kepada pensyarah mereka. class kan. dah macam filem betul-betul dah. teruja aku tengok mereka gigih buat drama semua ni. bukan senang oiii.
nak hasilkan drama pendek 20 minit, shooting dia bukan amek masa 20 minit jugak..berganda-ganda minit adalah. aku pun baru tahu semua tu. HAHA
drama ni mengisahkan sorang budak tu kena buli, senior tu sumbat la dia kat dalam lokar, lepas tu ada tayangan tunjuk yang budak tu tiba-tiba ada dekat hutan. budak tu sesat pusing-pusing tak jumpa jalan balik ape semua, tapi yang ajaibnya, masa cite dh nak abis, lokar tu dari lua bergegar, so senior tu nak bukak balik lah..last2, budak tu dah hilang. tak de dah dalam lokar -.-  tapi lepas tu tunjuk jugak yang budak tu masih dalam lokar tu tengah sedih sebab tak dapat keluar..kiranya dia ghaib ke alam mana ntah. 

ajaib takkkk? T____T
ke korang tak paham aku cerita? haha. ampunnnnn

ada pengarah filem terkenal yang datang untuk jadi juri. antara yang aku kenal ialah Mohd Murali Bin Abdullah. kalau aku tengok filem dia ni kalau tak nangis tak sah. 
perempuan la kata kan. air mata laju je nak turun. -.-  salah satu cerita dia ialah Dosa Siapa. ala..yang Rozita Che wan jadi pengemis tu.. sobsobsob~ 
*dia mekap jadi pengemis tapi muka dia tetap cantik.wuuuu~ jeles! *

nak bukti dia datang?
aku duduk depan dia je. tu mata aku lah. takkan mata mr. a aku tu? -.-

 panjang aih entri kali nih. huhu. last but not least, bukti aku pegi FINAS tu

kalau tak nampak guna kanta pembesar ye :p


p/s: aku suka tengok drama melayu. pastu sedih sendiri. nangis sendiri. -.-
p/s/s: tq MR.A for the day! u really make my day <3 



Older Post | Newer Post
Click Click ^.^


ContactUs Entries


Latest




Testimoni Saya, Pengedar Bebas Herbalife

Sila Jerit Sama-sama


Iklan Berbayar

free counter
Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!