It's Aida4eva Pengedar Herbalife Malaysia 0132858185
Nama/Name:
No. Telefon/Handphone Number :
Alamat email/Email Address:
Pekerjaan / Occupation :
Di mana anda tinggal/ Where do you live :
Pernahkah anda mendaftar sebagai ahli Herbalife dalam masa 2 tahun sebelum ini?/Have you register as a member of Herbalife in the past 2 years?
Pilih perkara yang anda inginkan di bawah./Are you interested in any of below? Menurunkan Berat Badan / Lose weight
Menaikkan Berat Badan / Gain weight
Meningkatkan Kesihatan / Improve Health
Meningkatkan Tenaga / Improve Energy
Mencantikkan kulit / Improve Skin
Menjana Pendapatan Tambahan / Earn Extra Income
Catatan@maklumat tambahan yang membolehkan saya untuk membantu anda/Extra information that can help me to guide you :

This online form was provided by Freedback.

1st GIVEAWAY by shawlforyou
Saturday, June 4, 2011 | 9:39 AM | 7 comments

salam.
marathon join Giveaway sekarang ni. mari..mari.

(klik banner bawah ni ye untuk join)


syarat-syaratnya ialah jadi follower dan like fan page. *siap*

hadiahnya: 

15 orang YANG BERTUAH AKAN MENDAPAT 1 HELAI SHAWLS DAN 1HELAI TUDUNG EKSPRESS berharga RM50++ secara percuma.

waaaa..sangat menarik lah^^ maknanya 15 orang akan dapat hadiah yang tebabom best ni. sapa lagi yang nak bagi tudung free kan :)

TARIKH MULA : 1 JUNE - 12 JUNE 2011

nak borong shawl pun boleh. sila lah klik ke banner GA ye. 
seyes cantik-cantik shawl mereka. rambang mata tengok.. 
paling suka tengok ROSSELA viscose shawls  ! gila sweet!
(^_______^)

nak tag :


p/s: yang lain pun jom la join.menarik ni :)

Older Post | Newer Post
Click Click ^.^


ContactUs Entries


Latest




Testimoni Saya, Pengedar Bebas Herbalife

Sila Jerit Sama-sama


Iklan Berbayar

free counter
Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!