It's Aida4eva

The common life of a homosapiens.

Saturday, June 4, 2011

1st GIVEAWAY by shawlforyou


salam.
marathon join Giveaway sekarang ni. mari..mari.

(klik banner bawah ni ye untuk join)


syarat-syaratnya ialah jadi follower dan like fan page. *siap*

hadiahnya: 

15 orang YANG BERTUAH AKAN MENDAPAT 1 HELAI SHAWLS DAN 1HELAI TUDUNG EKSPRESS berharga RM50++ secara percuma.

waaaa..sangat menarik lah^^ maknanya 15 orang akan dapat hadiah yang tebabom best ni. sapa lagi yang nak bagi tudung free kan :)

TARIKH MULA : 1 JUNE - 12 JUNE 2011

nak borong shawl pun boleh. sila lah klik ke banner GA ye. 
seyes cantik-cantik shawl mereka. rambang mata tengok.. 
paling suka tengok ROSSELA viscose shawls  ! gila sweet!
(^_______^)

nak tag :


p/s: yang lain pun jom la join.menarik ni :)

7 comments:

Cik Ezy said...

wah..
adiah nye best..
insyAllah cik ezy join nt ye..
=)

mekaseh tag..

aida4eva said...

same2 cik ezy :)

no biggie dearie <3

zati embong said...

da,good luck!

insyaAllah jat join ye.

dill said...

insyaallah :)

dill.

aida4eva said...

jat: maceh..:) wat taw..mana taw ade rezeki :)

aida4eva said...

dill: maceyyy (^__^)

SHaWLFoRYou said...

gud luck dear.thnx for joining us....nt tunggu pengumuman di blog and fanpage shawlforyou yer.have a nice day

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...