It's Aida4eva

The common life of a homosapiens.

Friday, June 3, 2011

BLOGGER HIJAU , MAI SINGGAH SAT NOO


salam.
marilah kita join segmen dengan giat kerana mood cuti sedang membara.
=.=

klik header bawah ni untuk join.


kali ni untuk segmen kategori umur kanak kanak rebina iaitu 18 - 25 tahun dan tak kira jantina.

Aida memang kanak-kanak rebina lagi. 
T_____T

Saya suka blog Ben Ashaari sebab suka cara penyampaian entri beliau yang santai.


p/s: sejak dua tiga menjak ni bukan main aktif nama 'seth tan' dan 'SY' dekat blog abg beng ni ye :P

41 comments:

cik ungu said...

cik ungu singgah sini sambil bawak bunga banyak2(macam bunga yg seth beli)..hehe..


http://sitishafur.blogspot.com/2011/06/blogger-hijau-mai-singgah-sat-noo.html

nazirulhazwan~ said...

eh,blog tak kaler hijau pon:P
tuka2 jadi kaler ijau.wakakakaka

bella_bumbum said...

hai singgah blog awak balik :D

bella_bumbum said...

hai singgah blog awak balik :D

fuzah mahmud said...

saya sunggah sini ehh...
follow jgk... =)

Izzat Nazmi Saiful Bahri said...

,salam perkenalan.. singgah sini terjah blog kategori kanak2 ribena bak kata abg Ben... hehe ~ (^^,)

Nenek Fasola said...

singgah dr blog abg ben ;)

jemput singgah blog nenek http://penglipurlarafasola.blogspot.com kalau nk follow pun buleh! hehe ;D

amin said...

jenjalan kat ribena...

FyNa said...

fyna singgah d cni...:)

nadya chew said...

hye kanak2 ribena...hehe..follow kamu ;)

bdk getah said...

singgah sini jap n follow..huhu
di jemput singgah sini dan follow skali k..hehe
http://bdkgtah.blogspot.com/

shopping2u said...

hi kanak kanak ribena =D

http://www.my-shopping2u.com/2011/06/disebalik-telapak-tangan-subhanallah.html

kalau rasa cute meh la sini lak..

adrian aizat said...

dari blog ben ashaari,
saya singgah dan terjah...hahhaha

saya telah follow kamu,
follow me back :0

http://adrianaizat.blogspot.com

Anonymous said...

yeay SETH TAN ! :)

normala_ali said...

singgah dari blog abg ben.. :)

Nur Syahida said...

hai knk2 ribena

anismelon said...

terjah sini balikkk..tenks yup sudi singgah blog anis..rajin rajin singgah lg..:)

zieha hisham said...

hyee tuan belog yang MUDA ! hehe
zieha singgah sini .
lets enjoyyy blogging ! :")

Tehuzz said...

saye remaja-remaja ribena lah. kehkeh.


jom singgah dan bace:
ekspresi bayi mase baru dilahirkan

jom like page ni:
Secret Propaganda

tia @ Ini Kisah Tia said...

hehe .. suka juga blog abang Ben ;)

Contest dan Segmen - Janganlah Over

fRaMe+LenSeS said...

Assalamualaikum..
aipp.. aippp..
Nadh wat lawatan kat geng blogger ijau ni. :)

Salam ziarah, salam lawat dari Nadh. :)

Jemput la baca 100 Letters of LOVE
. and Pemes Versi Nadh
rajin kalau komen ya. Nadh baru belajar buat cerita ni.. :) Mungkin dengan teguran sahabat semua dapat improve skill menulis Nadh. Maceh ya. :)

AMIRA NADIA said...

haiiii..mira datang lawat sini juga..hee ^^,

liyanaanayil said...

kanak2 ribena singgah sini :p

syarifahsidrus said...

singgah sini nak lepak dari segmen BA juga :) follow blog ni, jemput singgah my blog juga ye :

http://winkletwin.blogspot.com

syarifahsidrus said...

singgah sini nak lepak dari segmen BA juga :) follow blog ni, jemput singgah my blog juga ye :

http://winkletwin.blogspot.com

^^eKaTiKaH^^ said...

huhu..singgah dari blog abg ben..
salam perkenalan...^^

nadya e-man said...

hye awk...kte dtg bls kunjungan...kanak2 rebina yg comey...heeee

Lulu caldina said...

Hijau bukan sebarang hijau..ngee...

lulu datang up trafik...
weewuuu............

Achik Syida said...

saia singgah cini pla..^__^

Dayana AZ said...

ahaha, abg beng minat seth tan :P . dayana xtaw lg seth tan nih,, adoii , kne tgk tv la ni :P amende tah yg pelangi huaa ketinggalan betul !

Cik Purple said...

singgah sini bawak cupcakes!:D jemput ke blog sy..:D

pha is said...

salam bloger hijau. datang terjah dari blog BA. jom la singgah :

pemain game angry bird dan nak masuk guinness world record?

sebab dan akibat pembuangan bayi

Wahida said...

Datang melawat ke sini. Saya pun blogger hijau juga! :D

Epola said...

singgah! ^^

chegu abbas said...

singgah terjah gedegam-gedegam dri blog Terpopular B.A..hehe... Keep it yeah.. ^^,

n follow u =)

jemput singgah yer

http://cheguabbas.blogspot.com/

Ini Kisah Tia said...

nak cat hijau sikit sini ;)
kalau tak hijau cepat datang blog Tia ..
kita kasi hijau sama2 . ngee ~

Bila Ku Temu Bahagia

LUNA LANUN said...

jalan2 jenguk adik2 hijau... hijau?! hulk kah?! hik3!

Entri terbaru:

1. Bangga Hilang Dara - Cerita Adinda Evans Masuk Harian Metro
2. Kamu Rasa Kamu Layak Ke Dikategorikan Sebagai 'Cute'?!
3. Ziona Chana - Lelaki Dengan 39 Isteri, 94 Anak dan 33 Cucu

apisv2 said...

mengunjungi blog korang.
dtg dari blog abg ben;D

apisv2.com[GO]

nick_riena said...

kanak2 ribena singgah bace slogan kat sini...

salam kenal!!!

syieda said...

hye2 blogger hijau..come and visit u ^_^

please visit mine
http://shuhaida313.blogspot.com/2011/06/blogger-hijau-mai-singgah-sat-noo.html

Opah Kentang said...

opah balas singgah :)

salam perkenalan oke :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...