It's Aida4eva Pengedar Herbalife Malaysia 0132858185
Nama/Name:
No. Telefon/Handphone Number :
Alamat email/Email Address:
Pekerjaan / Occupation :
Di mana anda tinggal/ Where do you live :
Pernahkah anda mendaftar sebagai ahli Herbalife dalam masa 2 tahun sebelum ini?/Have you register as a member of Herbalife in the past 2 years?
Pilih perkara yang anda inginkan di bawah./Are you interested in any of below? Menurunkan Berat Badan / Lose weight
Menaikkan Berat Badan / Gain weight
Meningkatkan Kesihatan / Improve Health
Meningkatkan Tenaga / Improve Energy
Mencantikkan kulit / Improve Skin
Menjana Pendapatan Tambahan / Earn Extra Income
Catatan@maklumat tambahan yang membolehkan saya untuk membantu anda/Extra information that can help me to guide you :

This online form was provided by Freedback.

Izyan Masri First Random Giveaway
Thursday, May 5, 2011 | 12:21 AM | 8 comments


hola !
(^___^)



mari kita join giveaway yan yang pertama!
mari lah kalian..klik header atas ni ye untuk terbang melayang ke belog yan :)

nak taw tak? GA ni akan expired pada BILA-BILA MASA. so meh la join cepat.

sebab kan, hadiah dia lumayan..wuuu~

cuba tengok hadiah ni:

Grand Prize : Wang tunai RM100 *Izyan masri pilih*
Second Prize : Sekotak chocolate moist brownies
5 saguhati : review blog setiap bulan sampai ada giveaway seterusnya.

aida nak tag :


jom join..ape tunggu lagi?rebutlah peluang sekarang! 
-.-
dah macam iklan MLM je aku buat. kihkihkih~ 

 
 

Older Post | Newer Post
Click Click ^.^


ContactUs Entries


Latest




Testimoni Saya, Pengedar Bebas Herbalife

Sila Jerit Sama-sama


Iklan Berbayar

free counter
Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!