It's Aida4eva Pengedar Herbalife Malaysia 0132858185
Nama/Name:
No. Telefon/Handphone Number :
Alamat email/Email Address:
Pekerjaan / Occupation :
Di mana anda tinggal/ Where do you live :
Pernahkah anda mendaftar sebagai ahli Herbalife dalam masa 2 tahun sebelum ini?/Have you register as a member of Herbalife in the past 2 years?
Pilih perkara yang anda inginkan di bawah./Are you interested in any of below? Menurunkan Berat Badan / Lose weight
Menaikkan Berat Badan / Gain weight
Meningkatkan Kesihatan / Improve Health
Meningkatkan Tenaga / Improve Energy
Mencantikkan kulit / Improve Skin
Menjana Pendapatan Tambahan / Earn Extra Income
Catatan@maklumat tambahan yang membolehkan saya untuk membantu anda/Extra information that can help me to guide you :

This online form was provided by Freedback.

Contest : Gambar DesktOp Lappy !
Monday, May 2, 2011 | 8:22 PM | 19 comments


salam. lama rasanya tak join contest walaupun tak menang-menang pun.
T____T

kali ni nak join contest yang sangat simple dan best.
print screen wallpaper lappy anda dan taraaaa~
dah bley join contest..
marilah klik beramai-ramai header blog beliau bawah ni untuk mengejoin.


dan gambar wallpaper lappy aku ialah:

gambar insan2 yang paling aku tabik. they are my oxygen.

sangat lama gambar wallpaper ni digunakan dekat lappy aku. sekarang pun guna. 
sebab aku guna gambar ni ialah, bila aku tengok je gambar ni, otomatik aku akan ceria dan tersenyum. 
tengok la budak kecik yang comel tengah-tengah tu. geram aih. 

Tamat : 14-05-2011.

 mahu tag ramai pun tak pe kan. hehe :


note for them: join lah wei,. nak tengok jugak gmbar desktop korang :) 



Older Post | Newer Post
Click Click ^.^


ContactUs Entries


Latest




Testimoni Saya, Pengedar Bebas Herbalife

Sila Jerit Sama-sama


Iklan Berbayar

free counter
Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!