It's Aida4eva

The common life of a homosapiens.

Monday, May 2, 2011

Contest : Gambar DesktOp Lappy !



salam. lama rasanya tak join contest walaupun tak menang-menang pun.
T____T

kali ni nak join contest yang sangat simple dan best.
print screen wallpaper lappy anda dan taraaaa~
dah bley join contest..
marilah klik beramai-ramai header blog beliau bawah ni untuk mengejoin.


dan gambar wallpaper lappy aku ialah:

gambar insan2 yang paling aku tabik. they are my oxygen.

sangat lama gambar wallpaper ni digunakan dekat lappy aku. sekarang pun guna. 
sebab aku guna gambar ni ialah, bila aku tengok je gambar ni, otomatik aku akan ceria dan tersenyum. 
tengok la budak kecik yang comel tengah-tengah tu. geram aih. 

Tamat : 14-05-2011.

 mahu tag ramai pun tak pe kan. hehe :


note for them: join lah wei,. nak tengok jugak gmbar desktop korang :) 


19 comments:

Lulu caldina said...

gud luck dear!!

mvp_dina13 said...

TEPI SKET!!!

aidaaaa... comey la dina.
dina mmg comel

aida4eva said...

lulu : tq kak! <3 :)

aida4eva said...

lulu : tq kak! <3 :)

aida4eva said...

Miss D : dina budak kecik dalam gambar tu yang comei ye..bukan addina :P

Prince Halilintar said...

amboi comey2 gambar dekstop aida tu..hehe..insyaallah nanti prince join ye..gud luck=)

M a W a D D a H said...

gud luck ya..:)

..gugu.. said...

sweet lorh ..

tq join ye ;p

KUREKURE COMEL said...

mina punye netbook takde pic menarik sbb takleh tukar pic...biru je...

alolooo rugi betul..laptop baru rosak...


aida comel sgt tau..geram je tgk...
muka aida dgn mama aida tu sebijik tau..mcm copy n paste...hehehe

aida4eva said...

prince: budak kecik tu yang comei. huhu..dah la aida pakai tudung ekspress je..wuuu~ segan aih.. join taw prince..maceh!! :)

aida4eva said...

mawaddah : tq yang..jom join :)

aida4eva said...

gugu : ade rase gula2 tak sweet tu? hihi..welcome! :)

aida4eva said...

mina: ala..mina print screen je laptop mat. hihi..tak pun print je gambar biru tu..klasik je kan..hehe

aida comel? wuuuu~ mn ade lah..mina lagi comel :) pipi aida tu yang over sangat. macam kekanak ribena. T_____T

copy paste? yeke same??sebab pipi same besar kot..huhu..tetibe ikut muka mama..muka mak n abah xde rupa aida pun..hoho =.=*

SYAFIQAHSALEH said...

mak cik mak cik..kalau sy rajin sy buat,k..
malu plak nak tunjuk kat semua orang pic desktop sy :D

Chempaka Sari said...

hai ish best gak tuh,,,tapi tenet lembab r nak upload gambar.


saya follow awak.

zati embong said...

a ah!super duper comel!

jat salu angan2 nk dpt anak pmpuan tau.hihihi.blushing2 O.o

aida4eva said...

syasya: sila lah rajin! :) malu2 pula..dush2~~

aida4eva said...

chempaka sari: suruh la tenet tu laju sikit..hehe :) tq awak! <3

aida4eva said...

jat: hihi..kan kan kan..aida pun same..nak anak pompuan yg tomey2..leh pakai gaun..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...