It's Aida4eva Pengedar Herbalife Malaysia 0132858185
Nama/Name:
No. Telefon/Handphone Number :
Alamat email/Email Address:
Pekerjaan / Occupation :
Di mana anda tinggal/ Where do you live :
Pernahkah anda mendaftar sebagai ahli Herbalife dalam masa 2 tahun sebelum ini?/Have you register as a member of Herbalife in the past 2 years?
Pilih perkara yang anda inginkan di bawah./Are you interested in any of below? Menurunkan Berat Badan / Lose weight
Menaikkan Berat Badan / Gain weight
Meningkatkan Kesihatan / Improve Health
Meningkatkan Tenaga / Improve Energy
Mencantikkan kulit / Improve Skin
Menjana Pendapatan Tambahan / Earn Extra Income
Catatan@maklumat tambahan yang membolehkan saya untuk membantu anda/Extra information that can help me to guide you :

This online form was provided by Freedback.

Ini blog lucah?
Tuesday, May 10, 2011 | 10:09 PM | 10 comments
sari berita utama.
belog aku ni untuk carian gambar-gambar bogel terutamanya Maria Ozawa a.k.a Miyabi, Chibi maruko chan, *eh,tu katon kan?* haha. ye la..dan seangkatan dengan mereka lah~ 

karang semua orang berpusu-pusu masuk blog aku ni pastu hentam aku dengan lesung batu akibat tajuk yang tak menahan tu.
ye la. marah pulak aku bila tengok keyword asyik-asyik pasal bogel je.
haih
=.=


ntah-ntah macam manusia yang dok google tu macam atas ni. berbogel depan laptop,
 lagi sorang tu boleh main peace-peace dekat sini pulak.
nak rasa lempangan jurus kekuda laut aku ni agaknya ! 

tengok la keyword bawah ni~


tengok tu.paling banyak maria ozawa bogel..pastu stim lah ape lah -.-

 lagi pasal bogel +.+
yang maria ozawa tunjuk _ _ _ _ tu lagi rasa nak pengsang :(

 dan lagiiiiiii~

ha..yang ni paling kelakar

 muka ganas. buahahahaha ~ sejak ade parut batik ni, memang la muka aku ganas. haha
aku memang ganas tapi bila baca novel or tengok drama aku kalah.
kahkahkahkahkah

yang mencari-cari pasal bogel semua ni mesti penduduk di malaysia kan. 
yang aku paling takut ialah mereka tu melayu. bila melayu, mestilah islam.
ye la..dah keyword tu tulis melayu, tak kan la penduduk uzbekistan pulak pandai nak taip 'bogel'? 
  nauzubillah. -.-

' jagalah pandangan anda '

Older Post | Newer Post
Click Click ^.^


ContactUs Entries


Latest




Testimoni Saya, Pengedar Bebas Herbalife

Sila Jerit Sama-sama


Iklan Berbayar

free counter
Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!