It's Aida4eva Pengedar Herbalife Malaysia 0132858185
Nama/Name:
No. Telefon/Handphone Number :
Alamat email/Email Address:
Pekerjaan / Occupation :
Di mana anda tinggal/ Where do you live :
Pernahkah anda mendaftar sebagai ahli Herbalife dalam masa 2 tahun sebelum ini?/Have you register as a member of Herbalife in the past 2 years?
Pilih perkara yang anda inginkan di bawah./Are you interested in any of below? Menurunkan Berat Badan / Lose weight
Menaikkan Berat Badan / Gain weight
Meningkatkan Kesihatan / Improve Health
Meningkatkan Tenaga / Improve Energy
Mencantikkan kulit / Improve Skin
Menjana Pendapatan Tambahan / Earn Extra Income
Catatan@maklumat tambahan yang membolehkan saya untuk membantu anda/Extra information that can help me to guide you :

This online form was provided by Freedback.

aku tak dapat suntikan BCG
Monday, May 9, 2011 | 11:04 AM | 16 comments

salam..
tetiba aku teringat zaman sekolah rendah time dapat suntikan BCG.
Suntikan tu untuk elak penyakit tibi kalau tak silap aku.
KLIK SINI untuk baca mengenai suntikan BCG..
yaaaaaa..aku tak dapat suntikan BCG tu..
sebab ape??


aku takot!

haha. sebenarnya mak aku yang tak bagi terima suntikan ni.
sebabnya dia risau la anak dara dia ni sakit.
mak aku trauma cucuk2 ni sebab masa dia dulu,
jarum suntikan tu patah dalam lengan dia. fuhhhh.ngeri pula aku dengar

jadi ape lagi. esoknya nak cucuk,komplot ngan mak tak payah pegi sekolah. 
abah aku yang bermuka ganas itu tak tahu plan kitaorang.
kalau tau, naya! batang penyapu lah jawabnya.

so sampai sekarang la aku tak dapat suntikan BCG tu tapi alhamdulillah aku tak de masalah kesihatan yang teruk sepanjang hayat aku.
eh. kalau ada doktor-doktor yang baca ni, ape ek effect aku tak dapat suntikan ni?

tapi bila dah besar ni, bila tengok parut BCG orang lain, macam kewl (cool) je de parut bagak-bagak.
lengan aku clean je lah tak de parut sebab aku tak kena pun BCG.
haha.

ape ade hal, dekat muka aku dah ade parut!
haha 

*nanges*

T___________T 

haha. tengok budak tu. muka gigih dapat suntikan.

tahniah adikk :)

Older Post | Newer Post
Click Click ^.^


ContactUs Entries


Latest




Testimoni Saya, Pengedar Bebas Herbalife

Sila Jerit Sama-sama


Iklan Berbayar

free counter
Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!