It's Aida4eva Pengedar Herbalife Malaysia 0132858185
Nama/Name:
No. Telefon/Handphone Number :
Alamat email/Email Address:
Pekerjaan / Occupation :
Di mana anda tinggal/ Where do you live :
Pernahkah anda mendaftar sebagai ahli Herbalife dalam masa 2 tahun sebelum ini?/Have you register as a member of Herbalife in the past 2 years?
Pilih perkara yang anda inginkan di bawah./Are you interested in any of below? Menurunkan Berat Badan / Lose weight
Menaikkan Berat Badan / Gain weight
Meningkatkan Kesihatan / Improve Health
Meningkatkan Tenaga / Improve Energy
Mencantikkan kulit / Improve Skin
Menjana Pendapatan Tambahan / Earn Extra Income
Catatan@maklumat tambahan yang membolehkan saya untuk membantu anda/Extra information that can help me to guide you :

This online form was provided by Freedback.

seksi betui sister-sister gereja ni..ce kome tengok betui-betui.
Monday, April 11, 2011 | 3:27 PM | 20 comments

salam.
sihat ke kome?
awok dah kabo. nak set ni wane pink. bukan koko!
haha. klako le yob. 
fenemona usop wilcha melanda~

cer kome tengok gambo bawah ni.

sekali tengok macam sister2 ni punya kaki kan.

hahaha.

dua kali tengok??
seram pulak aku rasa . =.=*

 kalau gambar ni pulak sekali tengok?? 
jeng jeng jengggg..
ape yang kome nampak sebenarnye?? 

kasut la kome..aishhhh~
tipah tertipu banggg.

oh tidakkkk..
adik bradik encik squidwart ke ni? kui3
pandang betui-betui

(^_____^)

p/s: semoga dapat menghadapinya dengan tenang :D

Older Post | Newer Post
Click Click ^.^


ContactUs Entries


Latest




Testimoni Saya, Pengedar Bebas Herbalife

Sila Jerit Sama-sama


Iklan Berbayar

free counter
Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!