It's Aida4eva

The common life of a homosapiens.

Sunday, April 24, 2011

Gambar Siti Musliha terkini. Beliau Kini Kembali.


salam semua.
masa aku kecik-kecik dulu, siti musliha ni memang femes.
Siti Musliha ni muncul di televisyen menyanyikan lagu Hujan Air Mata pada 1995. 
sayu je bila tengok dia dan dengar lagu dia.

sangat sayu.
T____T

masa tengok RTM pukul 12 tadi, kebetulan tengok cerita Diva. Di sebalik Nama.
ada kupasan mengenai siti musliha sekarang ni.
dah 17 tahun dia menghilang. kini dia dah berumur 28 tahun.

dia dilahirkan pada 10 Januari 1983 

siti musliha dulu: 



ingat kan..tapi mungkin yang muda-muda lagi tu tak berapa kenal la dengan kewujudan siti musliha ni.

bawah ni gambar terkini Siti Musliha: 



*gambar tak berapa clear ni aku snap dari TV.janji ado :)*

*gambar yang clear ni dari utusan Malaysia*

sayu je tengok dia *nanges*
suara masih tak berubah. beliau kata, beliau bukan menghilangkan diri selama ni. beliau cuma berehat di rumah. dan dia pun kata yang dia rindu dengan dunia nyanyian.
dan Siti Musliha kata dia teringin untuk bawa lagu nasyid dan berunsurkan ketuhanan lepas ni..

mudah-mudahan..aminnn
(^___^) 

sapa yang tak penah dengar lagu dia, sila dengar dekat bawah ni.

Siti Musliha: Hujan Air MAta



                                       

*nanges lagi*

untuk baca artikel tentang siti musliha ni dari Utusan Malaysia: KLIK SINI


p/s: tak semua orang bernasib baik dalam hidupnya. jadi, bersyukurlah  :) 

29 comments:

Chegu Zubir said...

lama xdgr citer tentang die..suka suara die...

Abang Zam said...

aku ingat lagi die ni..sedap suara..lagu pun sedap

tapi die tak bernasib baik..

thangs for the info

Cik Ezy said...

dh besar dh die..
dulu kalo tgok die msti sebak je..

.m y z. said...

kenapa dgn dia? em tak mengikuti perkembangan pasal ni. sedihnya lagu dia..

aida4eva said...

cikgu zubir: betul2..mmg lama tak dgr cite dia.dulu penah try risik2..tp xde..ni baru muncul :)

aida4eva said...

abg zam: ingat lagi? baguih2..mmg syahdu suara dia..dia ada kelebihan dan keistimewaan dalam kekurangan dia..my pleasure :)

aida4eva said...

cik ezy: same lah kite..kesian kan..sobsosob~~

aida4eva said...

.myz. mesti muda lagi kan awak ni..huhu..dia femes taun 1994 sampai 1996 je..pas2 dia ilang..4 kali dia operate muka dia..tp sebalik tu, suara dia sedap :)

Orkid Edyliyne @ OrkEd said...

oh dia dah 28 tahun...
dulu masa OE sekolah ada jugak tengok dia keluar tv...
memang sedih kalau dengar dia nyanyi...
teringat dulu2...

Nabila Huda said...

semangat dia kuat sangat.. salute dia

aida4eva said...

OE: betul2..tingat lagi masa sklh2 dulu. memang sedeyyy :(

aida4eva said...

Nabila Huda: kan kan kan..tabik spring. t0ing t0ing!

Prince Halilintar said...

prince msh ingat lagi kat die..die ni famos dulu mase prince kecik2 suke dengar lagu yg dia nyanyi..memang sebak..kdg2 kesian sgt kat die smpi menangis skali..dah lame xkuar berita psl siti musliha ni..

Far8 budak baik said...

aku baru tahu dy ni..
waaaa sedap je suara..=)

RaraTan said...

sedihnye.... sobs :(

KUREKURE COMEL said...

YA ALLAH...sgt manis bila pakai tudung...dulu mina selalu nangis tau tgk cerita dia dulu....



dah 28 umur dia..cepatnyelah masa berlalu....

Anonymous said...

Assalamuailaikum wbt....Semoga adik siti musliha sihat dan diredhai Allah hendaknya...kpd ayah nya sy hanya ingin menasihatkan agar menukar nama Siti musliha kpd siti Madiha @ Nasuha,skdar cadangan sy.Sebabnya?? sy x akan nyatakn ..rujuklah pd sesiapa yg dekt dgn anda.

Sekian Terima Kasih..
-Amar Makhruh Nahi mungkar-
Panji Hitan Ufuk Timur

Mek Norfa said...

lama xdengar pasal siti ni...

♥e'in♥ said...

lame gile xdgr pasal die..

aida4eva said...

prince: betul2.. masa kecik dulu memula takut tengok muka dia..dah lama-lama baru faham n rasa kesedihan dia. nak amek tisu ni. wuuuuu~*nanges*

aida4eva said...

Far8 : oh..yeke? awak kecik sangat kot dulu masa time dia femes..memang sedap kan :)

aida4eva said...

rara tan : meh share sapu tangan ni..sobsobsob~ T___T

aida4eva said...

mina : kan kan..manis je dia bertudung. :) dulu-dulu masa kecik ingt lagi masa dia nyanyi n de blakon dulu..

dah 28..memula aida ingat kan dia sebaya aida..hoho.

aida4eva said...

anonymous: mudah-mudahan..mungkin bapanya terlepas pandang. wallah'hualam..terima kasih atas teguran :)

aida4eva said...

mek norfa: sangat lama kan..ade yang kata dia dah meninggal la ape..adoi..semua tu mis komunikesyen je..kui3

aida4eva said...

e'in : memang lama botoi. tapi muka dia tetap macam dulu..mudah cam kan :)

KUREKURE COMEL said...

dgr sekali lg lagunya...hhmmm...sedih lg....

aida4eva said...

mina..jangan sedih2..suratan dia dah tertulis...kita semua ada klbhn n kkrangan kan :)

Irfan Abdul said...

sedihnye..

anyway...Muslihah mmg kuat semnagt orngnye..Alhamdulillah..itulah kekuatan yng diberikan Allah kepada beliau...

Kita pun mcm tu lah kan..ape pun dugaan yg datg..kene yakin pasti ade hikmah disebaliknye...Moga Allah sentiasa memberkati kita semua...InsyaAllah.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...