It's Aida4eva Pengedar Herbalife Malaysia 0132858185
Nama/Name:
No. Telefon/Handphone Number :
Alamat email/Email Address:
Pekerjaan / Occupation :
Di mana anda tinggal/ Where do you live :
Pernahkah anda mendaftar sebagai ahli Herbalife dalam masa 2 tahun sebelum ini?/Have you register as a member of Herbalife in the past 2 years?
Pilih perkara yang anda inginkan di bawah./Are you interested in any of below? Menurunkan Berat Badan / Lose weight
Menaikkan Berat Badan / Gain weight
Meningkatkan Kesihatan / Improve Health
Meningkatkan Tenaga / Improve Energy
Mencantikkan kulit / Improve Skin
Menjana Pendapatan Tambahan / Earn Extra Income
Catatan@maklumat tambahan yang membolehkan saya untuk membantu anda/Extra information that can help me to guide you :

This online form was provided by Freedback.

Baju kite Bakor! Usop Wilcha
Friday, April 22, 2011 | 11:54 AM | 14 comments
salam kome-kome sekalian.
aku nak share ni. kepada semua peminat usop wilcha,
boleh dah tempah baju Kite Bakor.

tempah dekat page ni ye..


klik je gambar page atas tu.

murah wei..baju dewasa RM20..baju kanak-kanak RM17

ni contoh design.


haaaaa...same kan!


macam-macam kaler ade.

design lain pun ade selain kite bakor.

eh..lupa..baju budak-budak pun ade...sangat nice..
boleh satu family pakai baju sama.
kan kan kan :)



ape lagi..pegi la serang buat tempahan.


klik pada gambo kalau tak brapa nak nampak ye.

picture credit to page ni jugak : http://www.facebook.com/bajukitebakor



p/s: nice kan baju ni..awok nak wana pink! bukan koko! :) 

Older Post | Newer Post
Click Click ^.^


ContactUs Entries


Latest




Testimoni Saya, Pengedar Bebas Herbalife

Sila Jerit Sama-sama


Iklan Berbayar

free counter
Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!