It's Aida4eva

The common life of a homosapiens.

Monday, April 4, 2011

baru je 22 ari lepas 11111 sekarang dah 12345! hebat!

salam..kenal tak header famos amos ni???
sangat peramah, sentiasa berhubung dengan follower-follower beliau.
abg beng ni first blogger otai yang aku kenal dan aku stalk habis-habisan.
opssss~


*klik header atas untuk ke blog beliau* 

cuba tengok ni. 


dulu entri bertarikh 15.3.2011, aku ade print screen follower beliau dah berjumlah 11111.


sekarang dah berjumlah 12345!!!





baru 22 ari. kan dari dulu ai dah kata abg beng ni mmg idola blogger malaya. 

(^___^)

dalam masa 22 hari, dah ade 1234 follower baru.

wow ke tak wow??? 

terbaek lah abg beng! thumbs up!

8 comments:

mohd ridwan said...

http://wwwmohdridwan.blogspot.com/2011/04/tahniah-abang-ben.html saya pown ade buat!!

BEN ASHAARI said...

thanks sis !! :)

mvp_dina13 said...

TEPI SKET!!!

Pergh! Abg Beng komen ah~

Amboi! Time ni 1 klas cbuk wat anatomin, hang cbuk skodeng abg beng!

wah!

aida4eva said...

mohd ridhwan: hehe..same lah kita:)

aida4eva said...

abg beng: my pleasure lah :) awwwww. terharu abg beng komen di sini :D

aida4eva said...

dina: kuang2..haha. dina. dina. mestilah kena ada selit2 :p

KUREKURE COMEL said...

perhhhh....mmg ramai...mcm segan pulakkan...hihihi

aida4eva said...

mina: hehe..segaN? ape yg mina segan kan? geget kang :p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...