It's Aida4eva Pengedar Herbalife Malaysia 0132858185
Nama/Name:
No. Telefon/Handphone Number :
Alamat email/Email Address:
Pekerjaan / Occupation :
Di mana anda tinggal/ Where do you live :
Pernahkah anda mendaftar sebagai ahli Herbalife dalam masa 2 tahun sebelum ini?/Have you register as a member of Herbalife in the past 2 years?
Pilih perkara yang anda inginkan di bawah./Are you interested in any of below? Menurunkan Berat Badan / Lose weight
Menaikkan Berat Badan / Gain weight
Meningkatkan Kesihatan / Improve Health
Meningkatkan Tenaga / Improve Energy
Mencantikkan kulit / Improve Skin
Menjana Pendapatan Tambahan / Earn Extra Income
Catatan@maklumat tambahan yang membolehkan saya untuk membantu anda/Extra information that can help me to guide you :

This online form was provided by Freedback.

baru je 22 ari lepas 11111 sekarang dah 12345! hebat!
Monday, April 4, 2011 | 11:18 PM | 8 comments
salam..kenal tak header famos amos ni???
sangat peramah, sentiasa berhubung dengan follower-follower beliau.
abg beng ni first blogger otai yang aku kenal dan aku stalk habis-habisan.
opssss~


*klik header atas untuk ke blog beliau* 

cuba tengok ni. 


dulu entri bertarikh 15.3.2011, aku ade print screen follower beliau dah berjumlah 11111.


sekarang dah berjumlah 12345!!!





baru 22 ari. kan dari dulu ai dah kata abg beng ni mmg idola blogger malaya. 

(^___^)

dalam masa 22 hari, dah ade 1234 follower baru.

wow ke tak wow??? 

terbaek lah abg beng! thumbs up!

Older Post | Newer Post
Click Click ^.^


ContactUs Entries


Latest




Testimoni Saya, Pengedar Bebas Herbalife

Sila Jerit Sama-sama


Iklan Berbayar

free counter
Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!