It's Aida4eva Pengedar Herbalife Malaysia 0132858185
Nama/Name:
No. Telefon/Handphone Number :
Alamat email/Email Address:
Pekerjaan / Occupation :
Di mana anda tinggal/ Where do you live :
Pernahkah anda mendaftar sebagai ahli Herbalife dalam masa 2 tahun sebelum ini?/Have you register as a member of Herbalife in the past 2 years?
Pilih perkara yang anda inginkan di bawah./Are you interested in any of below? Menurunkan Berat Badan / Lose weight
Menaikkan Berat Badan / Gain weight
Meningkatkan Kesihatan / Improve Health
Meningkatkan Tenaga / Improve Energy
Mencantikkan kulit / Improve Skin
Menjana Pendapatan Tambahan / Earn Extra Income
Catatan@maklumat tambahan yang membolehkan saya untuk membantu anda/Extra information that can help me to guide you :

This online form was provided by Freedback.

Giveaway Ujang9897
Friday, April 15, 2011 | 12:28 PM | 3 comments
oh saya di tag oleh IBUDARWISY

dah lama lah tak kena tag (^___^)

 ni ujang buat giveaway. klik la header atas ni untuk join :)

boh la gambar sempoi satu.

sempoi dah ni. tinggal nak terkam spageti tu je . haha

nak bebel ape ek pasal blog ujang? nan ado. semua okey je. orang pemes la katakan :p
just nak wish selamat bakal menjadi pengantin baru.
sama kacak, sama lawa. padan lah korang! 
wiwitttt~ 


nak tag :


Older Post | Newer Post
Click Click ^.^


ContactUs Entries


Latest




Testimoni Saya, Pengedar Bebas Herbalife

Sila Jerit Sama-sama


Iklan Berbayar

free counter
Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!