It's Aida4eva

The common life of a homosapiens.

Tuesday, April 5, 2011

kak ain gojes add aku?*gosok2 mata*

salam. 
nebes ni. nebes ni.

ada artis add fb aku ni.
tak caya? tengok ni!



*dah 2 jam gosok-gosok mata ni*

kenal tak siapa Nurul Ain Abd Salam ni??

ala..kak ain gojes tu! tengok dekat bloglist aku tepi tu. 

hamboiiiii. seronoknye rasa. (^____^)

ni la blog kak ain tu..klik header beliau bawah ni.


'kak ain...psssssstttt...pinjam header jap taw.cun sgt ni* :)

oh. aku suka sangat baca n komen kat blog awek gojes atas ni.
suka cara kak ain mengarang ayat. kiut meyhhhh.
tuan rumah pun cun meletop. ini bukan nak kipas. 
saya pakai aircond je kak ain.
(^____^) 

sejuk je mata tengok kak ain. pandai bergaya pula.
eh eh. ayat macam menggatai pula. aku straight ok.
kak ain pun dah nak kawen lag _ _ hari.
eksaited nak tengok. eh. aku pulak yang eksaited.

p/s: suka sangat!!! (^_____^)

13 comments:

nurul said...

aida!!!!!
thnks a lot bebeh for the entry!
kite letak link entry ni kat sidebar blog kite tau!


kamu adalah lagi comel gojes dari sayaaaa :)

aida4eva said...

kak ain!!!!
its my pleasure lah kak :)
saya yg eksaited. hihi

macey kak ain! :D

waaaaaaaaaaaaaaa. saya comel?gojes?tak mungkin. *pengsan*

aanie said...

suka jugak masuk blog ain...comel..

aida4eva said...

aanie: kan kan kan :D

KUREKURE COMEL said...

wahhhh...kemain suke dia...hehehe..
nnti mina terjah okeii...hehehe

aida4eva said...

mina: mestilah :) hehe..wajib terjah taw :D

| gad1s s0ypans | said...

heee,eppy bt0l dy....
(=

Nadhirah-chan said...

amboi sukenye , kehkehkeh .

hiro said...

*poke*

*47!k@# said...

wah..hepinye dy~(^_^)

RaraPuing said...

wah dia lawa sgt macam awak jugak dear :))

ti ti pinnn kite ni entah bile la nk pakai tudung .. heee

cikmegipama said...

weewitt.. amboi, sonok ngat dia.

Подтверждаю said...

as salam..
ekeke~ macik ain~
patut macam familiar je fb tu =)

oh. mahu pasal tips makan meggi tu ya?
pilih meggi kurang lemak. masa makan meggi, sangan sekali2 minum air perencah meggi tu. sebab daam tu ada msg. makan amalkan makan meggi paling kurang 2 bungkus seminggu. jangan lebih 10 seminggu. bersenam macam biasa.

triknya, meggi ni, lemak tak tepu. bila dah masuk dalam badan, ia akan menempel pada permukaan vilus. menutup fungsi penyerapan sumber. bila badan kekurangan sumber, otomatik badan kana macam letih masa mula2 tu. dari situ, badan akan membakar lemak yang tersimpan di mana-mana bahagian anggota badan bagi menggantikan sumber karbohidrat yang tiada.

lemak tak tepu ni boleh bertahan dalam badan, lebihd ari semingu. so, jangan makan banyak sangat. sebab kata kawan pakcik, ia mendatangakn sembelit jika diambil berlebihan.

percaya atau tak. berat pakcik dulu 70 kg. dengan makan meggi je,s ambil senam sikit2, berat pakcik 51 kg ;)

tak perlu beli set nak kuruskan badan semua tu. buang duit. beli meggi, tak sampai RM1 sebungkus~


ingat. air perencah tu, jangan diminum banyak2. apa yang dah terlekat masa makan meggi tu, takpe. jangan diminum. ;)

http://fadzli-rt.blogspot.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...