It's Aida4eva

The common life of a homosapiens.

Tuesday, March 15, 2011

Ben Ashaari : follower ke 11111


hokey, nampak sangat la aku stalker abg beng kan

hokey. aku admit.

sapa tak nak stalker Blogger Idola Malaya ni kan ^^


dan yang paling penting, aku dah dapat snap follower dia yg ke 11111.



fuh. gila bayang nak dapat no ni dekat blog aku ni.



jamu mata puan-puan (^__^)

TAHNIAH Abg beng!


p/s: u deserved it abg beng. :) 

21 comments:

nur said...

TAK SAMPAI SETENGAH JAM!!

JOM KE: ALL IN ONE

aida4eva said...

kaaannnnnn! :)

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

kamu pun pantas yang =)
slm kenal dr kak pinky!

terus folo sini =)

AdiaLuze said...

Aduyaaiii... PAntas betol dier ni..Huhuhu...

P/S : Oleh kerana nama kita sama, i follow u la ;)

Anak Ulu Cheka said...

assalam tahniah

risa said...

kite ni berangan je ler..hehehehe

Rin_Aff said...

Gler byaknye...1111 nice number...

I follow u yer...
Follow me back if u don't mind...tq2..

Dda Ly said...

adoii blog saye ntah bile la nak dpt gini...

meh ke rumah..
~ketinggalan zaman~
keep in touch ye..♥♥♥

Qaseh dalia adelia said...

hik2 ... 11111 fuyoh blog kite bile lah nak dpt cenggitu ye

aida4eva said...

kak pinky : salam kenal jugak!! maceh dearie :)

aida4eva said...

adia: adia tu mesti aida kan. hehe...ramai jgak nama aida ni rupanye :)

aida4eva said...

anak ulu cheka: macehhh! ^^

aida4eva said...

risa: sama la kita. berangan je la yang mampu. wwuuuu~

aida4eva said...

rin_aff: mmg nice la kan. kita nak dapat ntah la brapa abad lagik. huhu

aida4eva said...

Dda Ly: same la nasib kita. huhu..tak tercapai akal ku~

Zaza said...

cntek giler no tu.. huhuhu

░♥si lampu neon♥░ said...

gile hebat ko ! nombor bertuah tu...sila bayar denda RM1111 111 !!



Jeng3x…
# Buffered Earnings, AirAsiaX New Zealand (India).#
# Gambar Reharsal Konvokesyen IPGM = )#
# Siapa Anwar Hadi ?#
# Buat Duit Dengan Heartbeat, Berbaloi?!#

aida4eva said...

zaza: cntik kan. tengok je pun dah teruja :)

aida4eva said...

kak seni0r: oh tidak. mana nak cekau duit ni. utang dulu boley? hihi

KUREKURE COMEL said...

perhhhhh....tahniah aida...hehehe

nuhara said...

hai de winner!!!! hai owner awak menang segmen sy follower yang bertuah sy kali nie :) awak orf ke 100 follow sy sila dtg blog sy bgi alamt yer nnt nak pos hadiah :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...