It's Aida4eva

The common life of a homosapiens.

Tuesday, March 29, 2011

agaknye lepas ni nak pakai helmet yang macam mana ek?



salam.
dek kerana aku eksiden haritu di mana visor menusuk muka beta,
yang mana tak sempat baca,
aku berfikir-fikir nak pakai helmet ape lepas ni untuk mengelakkan kejadian berulang.

aku rasa kalau pakai yang ni, memang tak de kena cucuk visor dah. ni alamatnye penyek trus kepala.
hadoi!


pakai macam ni agak-agak polis tahan aku ke tepi tak?? eh. helmet ke ni??haha


nampak macam cool je. tapi....aku naik lagenda je. tak ke macam propa sangat pakai helmet macam ni ye?

haaaa. yang ni aku rasa mcam paling selamat. terus aku jadi optimus prime 
(=.=*)


peeehhh. yang ni lagi selamat ni!!badan-badan pun boley penyek. *sigh*


p/s: trauma nak bawak moto lagi tapi, moto je la knderaan yang mudah dan pantas di KL ni. T___T

14 comments:

Miss Ran said...

y last sengal je

BRO_MONDAY said...

miss aida : yu skam dah pulih ke? macamana ngan muka tu? adehhh~ cian nye... ai pun cite pasal helmet gak...klik lah kat new entry tu...

p/s : Sila lah BlogWalking ye...tengkiu...
1.New Entry "Random GiveAway Polo Wallet by darkbatman"
2.New Entry ".:. Pelindung Keselamatan .:."

~Kirin Selama Perak~ said...

pakai helmet askar bawa perang.
selamat sikit.
:p

KUREKURE COMEL said...

mina sokong yg last tu...hehehe....


lain kali kena lbh berhati hati lg tau...

aida4eva said...

miss ran: hehe. pelik kan y last tuh :p

aida4eva said...

bro monday: alhamdulillah dah ok dah. luka2 dah kering. sekarang ni tinggal parut je lah. teruk jugak parut ni. huhu

aida4eva said...

KSP: alamatnye aku lagi asyik jatuh lah. helmet perang tu kan super heavy. :p

aida4eva said...

mina: sokong yang last tu ek? nice2..esok aida g cari. hehe. i will. maceh mina! :)

mvp_dina13 said...

TEPI SKET!!!

like la..

aliaa farhana said...

ta kesah la helmet mane pun aida...yg penting lepas ni bw motor elok2 ye...bw 20km/j je...heee~ tp kak al paling suke klu aida pkai optimus prime 2...heee~

Lulu caldina said...

selamat pagi...mulakan hari dengan sarapan..

aida4eva said...

dina: like yg mana?huhu

aida4eva said...

kak al: hihi kalau pakai yg tu, alamatnye pengsan lah xde udara :)

aida4eva said...

lulu: maceh kak lulu :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...