It's Aida4eva Pengedar Herbalife Malaysia 0132858185
Nama/Name:
No. Telefon/Handphone Number :
Alamat email/Email Address:
Pekerjaan / Occupation :
Di mana anda tinggal/ Where do you live :
Pernahkah anda mendaftar sebagai ahli Herbalife dalam masa 2 tahun sebelum ini?/Have you register as a member of Herbalife in the past 2 years?
Pilih perkara yang anda inginkan di bawah./Are you interested in any of below? Menurunkan Berat Badan / Lose weight
Menaikkan Berat Badan / Gain weight
Meningkatkan Kesihatan / Improve Health
Meningkatkan Tenaga / Improve Energy
Mencantikkan kulit / Improve Skin
Menjana Pendapatan Tambahan / Earn Extra Income
Catatan@maklumat tambahan yang membolehkan saya untuk membantu anda/Extra information that can help me to guide you :

This online form was provided by Freedback.

agaknye lepas ni nak pakai helmet yang macam mana ek?
Tuesday, March 29, 2011 | 2:34 PM | 14 comments


salam.
dek kerana aku eksiden haritu di mana visor menusuk muka beta,
yang mana tak sempat baca,
aku berfikir-fikir nak pakai helmet ape lepas ni untuk mengelakkan kejadian berulang.

aku rasa kalau pakai yang ni, memang tak de kena cucuk visor dah. ni alamatnye penyek trus kepala.
hadoi!


pakai macam ni agak-agak polis tahan aku ke tepi tak?? eh. helmet ke ni??haha


nampak macam cool je. tapi....aku naik lagenda je. tak ke macam propa sangat pakai helmet macam ni ye?

haaaa. yang ni aku rasa mcam paling selamat. terus aku jadi optimus prime 
(=.=*)


peeehhh. yang ni lagi selamat ni!!badan-badan pun boley penyek. *sigh*


p/s: trauma nak bawak moto lagi tapi, moto je la knderaan yang mudah dan pantas di KL ni. T___T

Older Post | Newer Post
Click Click ^.^


ContactUs Entries


Latest




Testimoni Saya, Pengedar Bebas Herbalife

Sila Jerit Sama-sama


Iklan Berbayar

free counter
Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!