It's Aida4eva Pengedar Herbalife Malaysia 0132858185
Nama/Name:
No. Telefon/Handphone Number :
Alamat email/Email Address:
Pekerjaan / Occupation :
Di mana anda tinggal/ Where do you live :
Pernahkah anda mendaftar sebagai ahli Herbalife dalam masa 2 tahun sebelum ini?/Have you register as a member of Herbalife in the past 2 years?
Pilih perkara yang anda inginkan di bawah./Are you interested in any of below? Menurunkan Berat Badan / Lose weight
Menaikkan Berat Badan / Gain weight
Meningkatkan Kesihatan / Improve Health
Meningkatkan Tenaga / Improve Energy
Mencantikkan kulit / Improve Skin
Menjana Pendapatan Tambahan / Earn Extra Income
Catatan@maklumat tambahan yang membolehkan saya untuk membantu anda/Extra information that can help me to guide you :

This online form was provided by Freedback.

En nuff bagi hadiah time sakit
Sunday, March 27, 2011 | 11:27 PM | 10 comments

salam.
seminggu lepas aku ke sungai besar untuk buat PBS ke sana.
jadi, gambar dalam entri sebelum ni yang aku soh teka tu jawapannye di sungai besar lah.
heeee~


tak de jawapan yang mengena pun :p
Miss D tu disqualified sebab dia sekelas ngan aku so mesti dia pun tahu.
tak dapat la korang choki-choki :p

seminggu tu jugak aku tak ber blogwalking, entri pun boh satu je,
tu pun curi-curi. dan paham-paham je lah UV pun pasti menurun.

tapi rezeki sakit-sakit ni, walau UV nek turun sikit sangat, nuffnang bagi hadiah BE. sekali 3 dia bagi.
sonok sampai rasa nak gigit jari. (^_____^)


sonok tak? sonok tak? mesti lah sonok !
sayang en nuff !

Older Post | Newer Post
Click Click ^.^


ContactUs Entries


Latest




Testimoni Saya, Pengedar Bebas Herbalife

Sila Jerit Sama-sama


Iklan Berbayar

free counter
Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!