It's Aida4eva Pengedar Herbalife Malaysia 0132858185
Nama/Name:
No. Telefon/Handphone Number :
Alamat email/Email Address:
Pekerjaan / Occupation :
Di mana anda tinggal/ Where do you live :
Pernahkah anda mendaftar sebagai ahli Herbalife dalam masa 2 tahun sebelum ini?/Have you register as a member of Herbalife in the past 2 years?
Pilih perkara yang anda inginkan di bawah./Are you interested in any of below? Menurunkan Berat Badan / Lose weight
Menaikkan Berat Badan / Gain weight
Meningkatkan Kesihatan / Improve Health
Meningkatkan Tenaga / Improve Energy
Mencantikkan kulit / Improve Skin
Menjana Pendapatan Tambahan / Earn Extra Income
Catatan@maklumat tambahan yang membolehkan saya untuk membantu anda/Extra information that can help me to guide you :

This online form was provided by Freedback.

‘Senang & Menang with Puteri Katek!!’
Friday, February 4, 2011 | 5:27 PM | 0 comments


mari senang dan menang bersama puteri katek!!
teng0k betul-betul. KATEK.
bukan KATAK ye harap maklum.
kang kena denda macam aku plak.
lalalalala~

ni banner contest

 
klik banner untuk melayang ke blog PUTERI KATEK bagi maklumat lanjut 

contest ni cuma kena share satu resipi simple yang kita suka dan paling penting SENANG nak buat…

hoyeh. senang dan terus menang kan. eh eh. belum menang lagi.

aku nak share resepi Kek BAtiK dari blog http://www.jintanmanis.com ni. 

gambar pun dari blog beliau. tempting kan (^___^) 


pehh..ni resipi kegemaran turun-temurun. buat sambil pejam mata pun jadik.. boleh kata tiap-tiap minggu lah buat kek batik ni (kalau rajin lah) . hihi

aku taw blog ni dari SAHABAT BLOGGER. iaitu pada masa PUTERI KATEK ni sendiri denda aku sebab ingatkan nama dia puteri katak. jadi denda dia adalah masuk contest ni. 


Puteri KatEk jangan marah lagi ye..* sengih nampak gigi*

mahu tag :



Tarikh tutup : 14 February 2011 




Older Post | Newer Post
Click Click ^.^


ContactUs Entries


Latest




Testimoni Saya, Pengedar Bebas Herbalife

Sila Jerit Sama-sama


Iklan Berbayar

free counter
Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!