It's Aida4eva

The common life of a homosapiens.

Friday, February 4, 2011

:coNteSt kaMi pOsE cuMey::



salam.
berikut adalah cubaan untuk memenangi hadiah yang terhebat zaman ini. 
barang siapa yang berani, sila cuba masuk contest ni.

(^____^) 


atas ni adalah banner contest. sapa nak j0in klik banner je untuk melayang ke blog tersebut <3

..

berikut adalah gambar yang dipertarukan.

paling suka gambar ni sebab semua senyum dengan manis dan pose comel sangat!

i like lah!
(^^,) 


pose memang comel. bukan di buat-buat. haha * lempang*

lepas tu kena wat ayat untuk bagitau kenapa j0in contest ni:

saya sertai contest ni sebab nak test market yang kami ni pose paling comel tak. hihi dan sambil-sambil tu teruja dengan jelingan hadiah berupa Apple iphone. adoi. pitam kejap kalau menang. (^__^)

saya mahu tag:

ika
achik
aira
anis


p/s : pssstttt. setakat ni dah 339 orang dah join. ade luck ke tak ni? y0ish! insyaallah :) 

1 comment:

amny.. said...

thanx join..

best of luck k..;DD

follow sini....:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...