It's Aida4eva Pengedar Herbalife Malaysia 0132858185
Nama/Name:
No. Telefon/Handphone Number :
Alamat email/Email Address:
Pekerjaan / Occupation :
Di mana anda tinggal/ Where do you live :
Pernahkah anda mendaftar sebagai ahli Herbalife dalam masa 2 tahun sebelum ini?/Have you register as a member of Herbalife in the past 2 years?
Pilih perkara yang anda inginkan di bawah./Are you interested in any of below? Menurunkan Berat Badan / Lose weight
Menaikkan Berat Badan / Gain weight
Meningkatkan Kesihatan / Improve Health
Meningkatkan Tenaga / Improve Energy
Mencantikkan kulit / Improve Skin
Menjana Pendapatan Tambahan / Earn Extra Income
Catatan@maklumat tambahan yang membolehkan saya untuk membantu anda/Extra information that can help me to guide you :

This online form was provided by Freedback.

en. nuff tak sihat ke time2 new year ni??
Friday, February 4, 2011 | 8:23 PM | 2 comments

usya2 blog sendiri tadikk..
pastu teng0k dekat ruangan en. nuff tu macam pelik semacam.

teng0k ni :



"Deadlock found when trying to get lock; try restarting transaction"

berkerut kening aku baca tak paham sebutir habuk pun.. ape yang DEAD??

 aku cuba goggle translate.

hasilnye :

 "Deadlock ditemui ketika cuba untuk mendapatkan kunci; cuba restart transaksi " 

erk. dah macam nak start kereta tapi tak jumpa kunci kereta pulakk..haha.
klaka plak rasa. 

tapi masa blogwalking tadi pun ade blog yang kena cam tu gak.. sementara je kot kan. budak-budak dekat SB kata en. nuff de tengah kutip duit angpow nak bagi lebih kat kita. hihi

harap-harap macam tu lah (^___^) 

Older Post | Newer Post
Click Click ^.^


ContactUs Entries


Latest




Testimoni Saya, Pengedar Bebas Herbalife

Sila Jerit Sama-sama


Iklan Berbayar

free counter
Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!