It's Aida4eva Pengedar Herbalife Malaysia 0132858185
Nama/Name:
No. Telefon/Handphone Number :
Alamat email/Email Address:
Pekerjaan / Occupation :
Di mana anda tinggal/ Where do you live :
Pernahkah anda mendaftar sebagai ahli Herbalife dalam masa 2 tahun sebelum ini?/Have you register as a member of Herbalife in the past 2 years?
Pilih perkara yang anda inginkan di bawah./Are you interested in any of below? Menurunkan Berat Badan / Lose weight
Menaikkan Berat Badan / Gain weight
Meningkatkan Kesihatan / Improve Health
Meningkatkan Tenaga / Improve Energy
Mencantikkan kulit / Improve Skin
Menjana Pendapatan Tambahan / Earn Extra Income
Catatan@maklumat tambahan yang membolehkan saya untuk membantu anda/Extra information that can help me to guide you :

This online form was provided by Freedback.

SAYA BLOGGER PERAK :)
Tuesday, December 28, 2010 | 2:03 PM | 10 comments


"Awang Serama beritahu Husin Kapor tadi, dia kata yang Mail Gandum beritahu Mah Jepun, yang Usop Kambing kata, Lan Cicak sudah sangkut kat kampung seberang"

pernah dengar tak dialog tuuu?
ha..yang ikut cite mamat khalid mesti tahu!
siapa tahu angkat tangan!!
hehe..ni petikan dari filem 'Man Laksa'.
best weh~~

ada ape dengan filem ni? ni la filem orang perak dan diarahkan orang perak.
dan aku bangga menjadi orang perak!



memandangkan ari ni ari selasa, turn negeri Johor, Terengganu, Kelantan, Melaka, Perak dan Negeri Sembilan, maka, sebagai orang perak, laju-lajulah aku menaip buat entri!
moh le yong, y0b sekalian j0in lekaih contest ni :)

Nama:

nama profile tu aida4eva, namun yang demikian, panggil sajalah aida. mudah, efisyen dan selamat bukan. lalalala~




Status:
Glitterati.. eh eh. bukan status en. nuff la..haha..status saya, masih bawah jagaan en asri salleh iaitu bermakna belum berkahwin namun akan kahwin satu ari nanti.
 :) *pssstt..but i'm taken lah. ^____^



Cara hubungi: 
YM
email : lawvictim_07@yahoo.com




Daerah/Jajahan :


larut matang dan selama

mula merangkak di kampar, kemudian mula berjalan di ipoh dan kini berlari di selama.
abahku se0rang polis. sebab itu lah berpindah aje. ni pun tak tahu adakah selamanya di selama. kehkehkeh. tapi sy0k, dapat master loghat perak selatan dan utara. paling suka loghat perak selatan macam dalam cerita man laksa, zombi kampung pisang, dan hantu kak limah balik rumah tu. hisss.. maunye aku mengekek gelak sampai malam :p



Tempat tinggal :
currently in selama. 
sebab itulah nama aida4eva. aida+4eva. forever kan maksudnye selama. LOL


Apa yang menarik di tempat anda :

tempat paling heaven kat sini

rasenye mesti ramai tak penah dengar selama kan, ramai gak yangkata selama ni tempat jin bertendang. hadoi. tak delah bertendang sangat jin kat area ni. haha. selama adalah sebuah pekan ala-ala pekan koboi. kol 9 malam dah gelap punn kedai-kedainye. memang kampung lah senang cakap tapi aku tak malu pun cakap yang aku seorang budak kampung. :P 
kat sini ada banyak lembu, kambing, air terjun, tak de tesco, tak de giant, apetah lagi times square mahupun pavili0n. kfc n mcD pun takde. tapi ade MyFC sepupu tiri kfc lah tu. tapi ape nak kesah kan :)

pekan koboi. tapi koboi dah tak de :P




p/s: aku sayang negeri aku! korang pun mesti sayang kan! :) kita, 1 malaysia! *ala-ala PM cakap* jom gi jeng0k Blog Pilihan Malaysia ni~

Older Post | Newer Post
Click Click ^.^


ContactUs Entries


Latest




Testimoni Saya, Pengedar Bebas Herbalife

Sila Jerit Sama-sama


Iklan Berbayar

free counter
Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!