It's Aida4eva

The common life of a homosapiens.

Tuesday, December 28, 2010

SAYA BLOGGER PERAK :)



"Awang Serama beritahu Husin Kapor tadi, dia kata yang Mail Gandum beritahu Mah Jepun, yang Usop Kambing kata, Lan Cicak sudah sangkut kat kampung seberang"

pernah dengar tak dialog tuuu?
ha..yang ikut cite mamat khalid mesti tahu!
siapa tahu angkat tangan!!
hehe..ni petikan dari filem 'Man Laksa'.
best weh~~

ada ape dengan filem ni? ni la filem orang perak dan diarahkan orang perak.
dan aku bangga menjadi orang perak!



memandangkan ari ni ari selasa, turn negeri Johor, Terengganu, Kelantan, Melaka, Perak dan Negeri Sembilan, maka, sebagai orang perak, laju-lajulah aku menaip buat entri!
moh le yong, y0b sekalian j0in lekaih contest ni :)

Nama:

nama profile tu aida4eva, namun yang demikian, panggil sajalah aida. mudah, efisyen dan selamat bukan. lalalala~




Status:
Glitterati.. eh eh. bukan status en. nuff la..haha..status saya, masih bawah jagaan en asri salleh iaitu bermakna belum berkahwin namun akan kahwin satu ari nanti.
 :) *pssstt..but i'm taken lah. ^____^



Cara hubungi: 
YM
email : lawvictim_07@yahoo.com




Daerah/Jajahan :


larut matang dan selama

mula merangkak di kampar, kemudian mula berjalan di ipoh dan kini berlari di selama.
abahku se0rang polis. sebab itu lah berpindah aje. ni pun tak tahu adakah selamanya di selama. kehkehkeh. tapi sy0k, dapat master loghat perak selatan dan utara. paling suka loghat perak selatan macam dalam cerita man laksa, zombi kampung pisang, dan hantu kak limah balik rumah tu. hisss.. maunye aku mengekek gelak sampai malam :p



Tempat tinggal :
currently in selama. 
sebab itulah nama aida4eva. aida+4eva. forever kan maksudnye selama. LOL


Apa yang menarik di tempat anda :

tempat paling heaven kat sini

rasenye mesti ramai tak penah dengar selama kan, ramai gak yangkata selama ni tempat jin bertendang. hadoi. tak delah bertendang sangat jin kat area ni. haha. selama adalah sebuah pekan ala-ala pekan koboi. kol 9 malam dah gelap punn kedai-kedainye. memang kampung lah senang cakap tapi aku tak malu pun cakap yang aku seorang budak kampung. :P 
kat sini ada banyak lembu, kambing, air terjun, tak de tesco, tak de giant, apetah lagi times square mahupun pavili0n. kfc n mcD pun takde. tapi ade MyFC sepupu tiri kfc lah tu. tapi ape nak kesah kan :)

pekan koboi. tapi koboi dah tak de :P




p/s: aku sayang negeri aku! korang pun mesti sayang kan! :) kita, 1 malaysia! *ala-ala PM cakap* jom gi jeng0k Blog Pilihan Malaysia ni~

10 comments:

IeQa aWr said...

ieqa pon blogger perak! ihiks!

aida4eva said...

ieQa: sep sikt..gimme five!!..hehe :)

farasakura said...

go go orang perak!
XD

Mr. Swift said...

Hye singgah sini dan polo anda!
Nanti free jemput lah ke blog saya pula.
Oh btw entri ni memang syok! Nice!

Tutorial Lengkap Cara Membuat Duit Dengan Nuffnang Dari A Sampai Z Fuhhyohh

.vna erman. said...

blogger perak ;)

http://www.vnazone.blogspot.com

aida4eva said...

farasakura : yeay..memang go lah :)hehe

Mr. Swift : yeke nice? tenkiu ye :) hihi*kembang 3 mangkuk*haha

vna erman : kejor yong kejor :)

♥ sALmiE ♥ said...

sy org perak gk..dkt je ngn selama... batu kurau..huhu...
feel free drop to my blog n flw me =)

~lieya~ said...

cik lieya dtg usha2 blog blogger perak nie..

sume cntik2..

follow me oke..

www.storymorryinlife.blogspot.com

Bella Ayub said...

hye darl.. bella pun blogger perak jugak.. tp bella dari hilir perak :)

teluk intan mali tp blaja kat ipoh.. nnt kalau ada masa jom la ke site bella :)

salam perkenalan n keep in touchh ya!!

salam

aida4eva said...

salmie : wow..batu kurau..sgt dekat.hehe~ bley la jenjalan t..hihi

lieya: penangan tempoyak kan jd cantik..awwww~ *konon* hihi

bella: lama tak g teluk intan..hehe :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...