It's Aida4eva Pengedar Herbalife Malaysia 0132858185
Nama/Name:
No. Telefon/Handphone Number :
Alamat email/Email Address:
Pekerjaan / Occupation :
Di mana anda tinggal/ Where do you live :
Pernahkah anda mendaftar sebagai ahli Herbalife dalam masa 2 tahun sebelum ini?/Have you register as a member of Herbalife in the past 2 years?
Pilih perkara yang anda inginkan di bawah./Are you interested in any of below? Menurunkan Berat Badan / Lose weight
Menaikkan Berat Badan / Gain weight
Meningkatkan Kesihatan / Improve Health
Meningkatkan Tenaga / Improve Energy
Mencantikkan kulit / Improve Skin
Menjana Pendapatan Tambahan / Earn Extra Income
Catatan@maklumat tambahan yang membolehkan saya untuk membantu anda/Extra information that can help me to guide you :

This online form was provided by Freedback.

Comelnye Berbaju Kurung
Sunday, February 20, 2011 | 1:06 AM | 5 comments


salam.
dah lama kan budak gile tikam ni tak j0in contest?
kali ni dia sambung tikam contest lagi.
hihi

ni contest yang comei sangat bila pakai baju kurung.
klik pada banner yang comei walau tak pakai baju kurung atas ni ye untuk tahu dengan lebih lanjut.



 Sebab kenapa korang rasa perempuan pakai baju kurung itu comel

saya sebagai wanita merasakan bahawa apabila perempuan iaitu diri saya sendiri berbaju kurung, otomatik jadik comei ibarat pempuan melayu terakhir. aww. dan baju kurung ni pun kalau dipakai, ade efek kurus dan manis je dipandang. so suwit lah. wiwittt. bila pakai, mesti nampak comei. Sebab tu kami sebagai bakal guru wajib berbaju kurung. baru sama-sama comei dengan anak murid kan nanti. hee~




kemudian kita tempek gambar bajet comei berbaju kurung.

comei ke comot ?erk =.=*

ha..tengok. bukan aku je yang comei berbaju kurung. mereka juga comeiii~ *lempang*


Pendapat tentang baju kurung


personally, saya memang suka baju kurung sebabnya, saya rasa lebih yakin untuk berdepan dengan orang ramai. Seriously, tak tipu. ada beza taw confident kita kalau masa presentation pakai baju kurung dengan pakai seluar jeans and t-shirt. cara penyampaian pun akan lebih baik. cubalah :) tambahan pula, baju kurung adalah pilihan sepanjang zaman. nak pegi kelas pun, antara nak pakai baju kurung moden dengan baju kurung biasa, mesti pakai yang biasa. sebab lebih selesa berbanding baju kurung moden-moden. *nak nek motor pun senang ngan baju kurung biasa ni* (^___^)



 Tag 5 orang rakan anda

syafiqah
aishah
atikah
ajarat
agina


Tarikh tutup penyertaan ialah pada 20 Februari 2011




Older Post | Newer Post
Click Click ^.^


ContactUs Entries


Latest




Testimoni Saya, Pengedar Bebas Herbalife

Sila Jerit Sama-sama


Iklan Berbayar

free counter
Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!