It's Aida4eva

The common life of a homosapiens.

Sunday, February 20, 2011

Comelnye Berbaju Kurung



salam.
dah lama kan budak gile tikam ni tak j0in contest?
kali ni dia sambung tikam contest lagi.
hihi

ni contest yang comei sangat bila pakai baju kurung.
klik pada banner yang comei walau tak pakai baju kurung atas ni ye untuk tahu dengan lebih lanjut.



 Sebab kenapa korang rasa perempuan pakai baju kurung itu comel

saya sebagai wanita merasakan bahawa apabila perempuan iaitu diri saya sendiri berbaju kurung, otomatik jadik comei ibarat pempuan melayu terakhir. aww. dan baju kurung ni pun kalau dipakai, ade efek kurus dan manis je dipandang. so suwit lah. wiwittt. bila pakai, mesti nampak comei. Sebab tu kami sebagai bakal guru wajib berbaju kurung. baru sama-sama comei dengan anak murid kan nanti. hee~




kemudian kita tempek gambar bajet comei berbaju kurung.

comei ke comot ?erk =.=*

ha..tengok. bukan aku je yang comei berbaju kurung. mereka juga comeiii~ *lempang*


Pendapat tentang baju kurung


personally, saya memang suka baju kurung sebabnya, saya rasa lebih yakin untuk berdepan dengan orang ramai. Seriously, tak tipu. ada beza taw confident kita kalau masa presentation pakai baju kurung dengan pakai seluar jeans and t-shirt. cara penyampaian pun akan lebih baik. cubalah :) tambahan pula, baju kurung adalah pilihan sepanjang zaman. nak pegi kelas pun, antara nak pakai baju kurung moden dengan baju kurung biasa, mesti pakai yang biasa. sebab lebih selesa berbanding baju kurung moden-moden. *nak nek motor pun senang ngan baju kurung biasa ni* (^___^)



 Tag 5 orang rakan anda

syafiqah
aishah
atikah
ajarat
agina


Tarikh tutup penyertaan ialah pada 20 Februari 2011



5 comments:

nelly said...

Gud luck ..

aida4eva said...

tq nelly sayang :)

Siti Khadijah said...

good luck..;)

KUREKURE COMEL said...

alolo...comelnye aida pkai baju kurung...hehehe

aida4eva said...

siti khadijah: macehhh~ :) bg la sy luck tu..hihi

kurekure comel: awww~ xdenye comel. comot ade la..wuuu~ kure2 lg comey :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...