It's Aida4eva

The common life of a homosapiens.

Monday, January 31, 2011

limited blog??


salam.

kesayanganku :)



memandangkan cuti pun dah bermula,

rajin lah aku berjalan-jalan ke blog-blog sebab tenet pun laju di rumah.

semangat berkobar-kobar.

senyum lebar-lebar.

namun bila aku klik button folow,

tetiba blog cakap dah lebih limit follow org.

ade ke patut dia s0h unfollow orang kalau nak follow orang lain???

haish..

trus rasa down :(

tutup lappy tros.

bye 

T_____T


10 comments:

botak said...

de org dengki la tue..xbley tgk org lain senang..hoho..keep it up..xoxo hihi

Cik Tqah said...

hohoh..limit followers bape ekk

aida4eva said...

botak : awwww..terharu sangat kamu komen :) tq vry much..XOXO

cik tqah : katenye limit 300 je..benarkah?

BuDaK JaWa said...

mana der limit. kalau x caye pi blog Ben AShaari. follower dia 8000++ ma...

KUREKURE COMEL said...

alololo.....hehehe....pastu tido...mesti best....hehehe

Rie said...

laaa...ade limit ke
payah jugak tu

sekamar rindu said...

salam..

saya rasa takde limit...

tapi cuba tengok di setting tu..mungkin anda dah set dah untuk folo hanya 300 blog saya..

aida4eva said...

budak jawa: memang la abg ben pny follower ribu2..tapi yg limit ni bukan org nak follow kita, ni sy yg nak follow org tak bley coz dh smpai limit..huhu

kurekure: hihi..taw xpe. tutup mata lajulaju :)

rie: tu la sal..ntah la nape sy je ade imit?

sekamar rindu: huhu..tq jawab soalan say ye..tp sy xtaw setting tu kat mn..dh puas godek2 ni..huhu

Ujang9897 said...

try lagi....

-dtg dr sahabat blog

aida4eva said...

ujang : errrr...xtaw lah mn bnda tu.nk termuntah dh rasa cari mn utk setting ni..huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...