It's Aida4eva

The common life of a homosapiens.

Tuesday, February 8, 2011

Mini Contest : Gulai Tempoyak Ikan Patin


 salam..

ni contest yg sangat lah cool. nama blog pun dah membangkitkan selera aku. memang feberet gulai tuh. dengan kuah tempoyak ikan patin pekat-pekat, tambah dengan timun, pehhhh..memang tak pandang kiri kanan dah makan. barulah namanye orang perak sejati. hihihi 

(^___^) 


Penganjur contest adalah abg pada cik Nisa A. ala. blogger femes am0s tuh..abg beliau pun femes amos jugak...ala..bro M√©uzAngelo. 
ala..pemilik blog Gulai Temp0yak Ikan Patin tue~~~ memang pandai dia buat header..cun seyh. :)
penah teng0k tak header cik Nisa A?memang superb lah..meh nak tunjuk :)

 
seriously superb chantekk!!bulat biji mata ak teng0k 


ha..banner cik Nisa ni, abang beliau nilah yang design. superb gile kan..jeles i taw :( 

*teng0k banner aku tu, aku crop dari wallpaper laptop je..erkkk..kan dah kantoi..hohoho*

ape yang perlu korang buat kalau nak banner cam ni jugak?


amek kertas, pen, magic marker, marker, pensel, warna pensel, atau arang asalkan korang boleh mencoteng sesuatu di atas kertas..
korang hanya perlu tulis "Gulai Tempoyak Ikan Patin" atas kertas tu..
amek henset, snap gambar korang yang sedang memegang kertas tuh.
kemudian buat entry supaya penganjur boleh nilai yang mana superb.

mudah kan. :)

ni bannner contest. tengok. banner contest pun dah chantek..

sape nak j0in gak, jom klik banner atas ni untuk melayang2 ke blog beliau :) 

okey, now aku pertaruhkan dua gambar nih :)



pehh..teng0k ni hasil keje tangan berbedung aku nih.. aku tahu aku tak se-kreatif kalian. sobsobsob~


gambar lagi satu ni aku boh teddy bear. nampak la kreatif sikit kan..
*nanges* T___T 



tarikh tutup pada 10 Februari..cepat2 join jom :) 



ppsssttt: baru-baru ni. beliau design header blog cik epal pun memang meletop punya chantek. suka lah mak tengok..awww~ kalau tak caya gak pegi lah tengok blog CIK EPAL tuh :P

10 comments:

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

good luck dear ^,^

aida4eva said...

wah..cik nisa yang komen lah..weeee~ maceh yunk!! (^__^)

nelly said...

Gud luck ..

aida4eva said...

maceh nelly :)

yatie's EPISODE said...

wah~ gud luck ye yang~ (:

Nurul dot..dot..dot... said...

eyh..teddy kite same la..tgk entry ni:
http://nuruldotdotdot.blogspot.com/2011/01/darkest-secret-finally-revealed.html

and entry ni:
http://nuruldotdotdot.blogspot.com/2011/01/yang-kelabu-asap.html

dan entry ni:
http://nuruldotdotdot.blogspot.com/2011/01/pink-and-purple.html

huhu geng!

Faziera said...

gud luck ehh....^__^

SYAFIQAH / S said...

eh eh dah update :D
good luck mak cik!

aida4eva said...

yatie: maceh yayang! :)

nurul dotdot: hihi..same lah..gimme five!!hehe..tapi mana baju teddy kamu??:P

aida4eva said...

faziera: tqvm yunk! :) tp tgn tak berseni..wwuuu~~

makcik: hihi. update lukisan budak darjah tiga nih..hihi..tq syg!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...