It's Aida4eva Pengedar Herbalife Malaysia 0132858185
Nama/Name:
No. Telefon/Handphone Number :
Alamat email/Email Address:
Pekerjaan / Occupation :
Di mana anda tinggal/ Where do you live :
Pernahkah anda mendaftar sebagai ahli Herbalife dalam masa 2 tahun sebelum ini?/Have you register as a member of Herbalife in the past 2 years?
Pilih perkara yang anda inginkan di bawah./Are you interested in any of below? Menurunkan Berat Badan / Lose weight
Menaikkan Berat Badan / Gain weight
Meningkatkan Kesihatan / Improve Health
Meningkatkan Tenaga / Improve Energy
Mencantikkan kulit / Improve Skin
Menjana Pendapatan Tambahan / Earn Extra Income
Catatan@maklumat tambahan yang membolehkan saya untuk membantu anda/Extra information that can help me to guide you :

This online form was provided by Freedback.

Mini Contest : Gulai Tempoyak Ikan Patin
Tuesday, February 8, 2011 | 6:22 PM | 10 comments

 salam..

ni contest yg sangat lah cool. nama blog pun dah membangkitkan selera aku. memang feberet gulai tuh. dengan kuah tempoyak ikan patin pekat-pekat, tambah dengan timun, pehhhh..memang tak pandang kiri kanan dah makan. barulah namanye orang perak sejati. hihihi 

(^___^) 


Penganjur contest adalah abg pada cik Nisa A. ala. blogger femes am0s tuh..abg beliau pun femes amos jugak...ala..bro MéuzAngelo. 
ala..pemilik blog Gulai Temp0yak Ikan Patin tue~~~ memang pandai dia buat header..cun seyh. :)
penah teng0k tak header cik Nisa A?memang superb lah..meh nak tunjuk :)

 
seriously superb chantekk!!bulat biji mata ak teng0k 


ha..banner cik Nisa ni, abang beliau nilah yang design. superb gile kan..jeles i taw :( 

*teng0k banner aku tu, aku crop dari wallpaper laptop je..erkkk..kan dah kantoi..hohoho*

ape yang perlu korang buat kalau nak banner cam ni jugak?


amek kertas, pen, magic marker, marker, pensel, warna pensel, atau arang asalkan korang boleh mencoteng sesuatu di atas kertas..
korang hanya perlu tulis "Gulai Tempoyak Ikan Patin" atas kertas tu..
amek henset, snap gambar korang yang sedang memegang kertas tuh.
kemudian buat entry supaya penganjur boleh nilai yang mana superb.

mudah kan. :)

ni bannner contest. tengok. banner contest pun dah chantek..

sape nak j0in gak, jom klik banner atas ni untuk melayang2 ke blog beliau :) 

okey, now aku pertaruhkan dua gambar nih :)



pehh..teng0k ni hasil keje tangan berbedung aku nih.. aku tahu aku tak se-kreatif kalian. sobsobsob~


gambar lagi satu ni aku boh teddy bear. nampak la kreatif sikit kan..
*nanges* T___T 



tarikh tutup pada 10 Februari..cepat2 join jom :) 



ppsssttt: baru-baru ni. beliau design header blog cik epal pun memang meletop punya chantek. suka lah mak tengok..awww~ kalau tak caya gak pegi lah tengok blog CIK EPAL tuh :P


Older Post | Newer Post
Click Click ^.^


ContactUs Entries


Latest




Testimoni Saya, Pengedar Bebas Herbalife

Sila Jerit Sama-sama


Iklan Berbayar

free counter
Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!