It's Aida4eva Pengedar Herbalife Malaysia 0132858185
Nama/Name:
No. Telefon/Handphone Number :
Alamat email/Email Address:
Pekerjaan / Occupation :
Di mana anda tinggal/ Where do you live :
Pernahkah anda mendaftar sebagai ahli Herbalife dalam masa 2 tahun sebelum ini?/Have you register as a member of Herbalife in the past 2 years?
Pilih perkara yang anda inginkan di bawah./Are you interested in any of below? Menurunkan Berat Badan / Lose weight
Menaikkan Berat Badan / Gain weight
Meningkatkan Kesihatan / Improve Health
Meningkatkan Tenaga / Improve Energy
Mencantikkan kulit / Improve Skin
Menjana Pendapatan Tambahan / Earn Extra Income
Catatan@maklumat tambahan yang membolehkan saya untuk membantu anda/Extra information that can help me to guide you :

This online form was provided by Freedback.

kecik-kecik pun dah pandai pole dance woi!
Friday, February 11, 2011 | 12:02 PM | 9 comments

apa itu pole dance??
awww. sape yang tak tahu angkat tangan?
aku nak tabik spring pada ke'naif'an kalian.
*t0ink. t0ink*

pole dance ni pun kalau tak silap aku nak diadakan sebagai sukan.
ish..sukan ape ntah le.olimpik kotttt.
jarang baca surat khabar macam ni la.
alasan yang tak leh pakai kan.
MyMetro ade, berita harian online ade.
aish.
abis tu nak buat macam mana?
kalau bukak semua tu, mana sempat nak update status kat fesbuk, mana sempat update entri dekat blog.
*lempang*

teng0k ni pole dance.

*jenuh aku gogge cari gambar sopan satun sikit*

wiwittttt :)


abis tu mana gambar aku pole dance nye??

bawak-bawak bersabar. 
sila scroll ke bawah dengan tenang.












=









=













taraaaaaa~

teng0k ni. sungguh berbakat kanggg.
same kangg.










larikkkkkk~

Older Post | Newer Post
Click Click ^.^


ContactUs Entries


Latest




Testimoni Saya, Pengedar Bebas Herbalife

Sila Jerit Sama-sama


Iklan Berbayar

free counter
Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!