It's Aida4eva Pengedar Herbalife Malaysia 0132858185
Nama/Name:
No. Telefon/Handphone Number :
Alamat email/Email Address:
Pekerjaan / Occupation :
Di mana anda tinggal/ Where do you live :
Pernahkah anda mendaftar sebagai ahli Herbalife dalam masa 2 tahun sebelum ini?/Have you register as a member of Herbalife in the past 2 years?
Pilih perkara yang anda inginkan di bawah./Are you interested in any of below? Menurunkan Berat Badan / Lose weight
Menaikkan Berat Badan / Gain weight
Meningkatkan Kesihatan / Improve Health
Meningkatkan Tenaga / Improve Energy
Mencantikkan kulit / Improve Skin
Menjana Pendapatan Tambahan / Earn Extra Income
Catatan@maklumat tambahan yang membolehkan saya untuk membantu anda/Extra information that can help me to guide you :

This online form was provided by Freedback.

logik ke muka aku ni macam dato' ct nurhaliza??
Saturday, February 5, 2011 | 1:40 AM | 21 comments
-_____-

aku pun tak tahu nak rasa hepi or marah.
ye la. result ni tunjuk 75% macam dato' ct. tapi macam menganjing pun ade gak. ade ke patut kptsn dia same dengan artis kesukaan aku. 
comeynye akak ku ni..opss..hehe

memang la aku hepi sbb dah boleh cop adik beradik dah dengan dato' ct tu! haha ;)
*sengih*
tapi, mana mungkin muka aku macam dato' ct yang cun meletop n comei tahap gaban tuh. mn layak woi.


lain la kalau blogger cun gojes macam cik yuyu, cik irine, cik fatin liyana. 


T______T



cantik sangat! :)


result aku! (^___^) @ (-_____- ) ?

ha..tengok..tengok..logik tak????

klik SINI kalau nak tengok muka korang same ngan sape plak. 
mana taw same ngan miss universe ke plak kan. :)





p/s : aku tetap suka n sayang dato' ct dari dulu sampai sekarang walau korang kutuk banyak mana pun dia!*emosi* i love u lah dato' ct! hihi



Older Post | Newer Post
Click Click ^.^


ContactUs Entries


Latest




Testimoni Saya, Pengedar Bebas Herbalife

Sila Jerit Sama-sama


Iklan Berbayar

free counter
Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!