It's Aida4eva Pengedar Herbalife Malaysia 0132858185
Nama/Name:
No. Telefon/Handphone Number :
Alamat email/Email Address:
Pekerjaan / Occupation :
Di mana anda tinggal/ Where do you live :
Pernahkah anda mendaftar sebagai ahli Herbalife dalam masa 2 tahun sebelum ini?/Have you register as a member of Herbalife in the past 2 years?
Pilih perkara yang anda inginkan di bawah./Are you interested in any of below? Menurunkan Berat Badan / Lose weight
Menaikkan Berat Badan / Gain weight
Meningkatkan Kesihatan / Improve Health
Meningkatkan Tenaga / Improve Energy
Mencantikkan kulit / Improve Skin
Menjana Pendapatan Tambahan / Earn Extra Income
Catatan@maklumat tambahan yang membolehkan saya untuk membantu anda/Extra information that can help me to guide you :

This online form was provided by Freedback.

header baru special made lah wey. free lagi tu. korang nak??
Tuesday, February 15, 2011 | 1:34 AM | 10 comments
salam ceria wahai kalian semua.
weeeee~





teng0k lah header baru yang cun melecun atas tu.
Comei betui. Rasa macam nak gigit-gigit je semua gula-gula tu.
Gggggrrrr~

Ni nak cerita ni. Header ni aku dapat speacial made from Hazwan Mohd
Masa tu tengah lepak-lepak dekat Sahabat Blogger di Fesbuk.
Tiba-tiba si hazwan ni buat status, sape nak header free, taip komen bawah status dia cakap nak! Aku pun menjerit tak hinggat lah kata nak. Hihi

Dia amek 5 terawal je yang kata nak.
Dan aku lah yang terawal itu.
Syi0k weyh. Sape yang nak bagi header free??
Baik hati sungguh la hazwan ni. Menepati citarasa aku pulak tu header ni. Sesuai dengan tajuk blog. Me love sugar. Ececeyyyy.

Teng0k ni bukti.
klik gambar untuk gemukkan gambar.


Ha..aku berpuas hati dan sangat suka dengan header ni. Kalau korang nak heder dari hazwan gak, terbang lah ke blog dia dan tanya sendiri. >KLIK SINI<. Tapi kena bayar lah ye. Jangan jeles taw.hahahaha* nada riak*


Terima kasih sangat-sangat kepada Hazwan Mohd yang baik hati ni. Terbaek lah kamu! (^___^) *salute!!* t0ink*t0ink*




 p/s: Masalah aku nak sesuaikan dengan template je..ade sapa-sapa leh bagi cadangan tak??or dah ok?=.=*

Older Post | Newer Post
Click Click ^.^


ContactUs Entries


Latest




Testimoni Saya, Pengedar Bebas Herbalife

Sila Jerit Sama-sama


Iklan Berbayar

free counter
Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!