It's Aida4eva

The common life of a homosapiens.

Tuesday, February 15, 2011

header baru special made lah wey. free lagi tu. korang nak??

salam ceria wahai kalian semua.
weeeee~





teng0k lah header baru yang cun melecun atas tu.
Comei betui. Rasa macam nak gigit-gigit je semua gula-gula tu.
Gggggrrrr~

Ni nak cerita ni. Header ni aku dapat speacial made from Hazwan Mohd
Masa tu tengah lepak-lepak dekat Sahabat Blogger di Fesbuk.
Tiba-tiba si hazwan ni buat status, sape nak header free, taip komen bawah status dia cakap nak! Aku pun menjerit tak hinggat lah kata nak. Hihi

Dia amek 5 terawal je yang kata nak.
Dan aku lah yang terawal itu.
Syi0k weyh. Sape yang nak bagi header free??
Baik hati sungguh la hazwan ni. Menepati citarasa aku pulak tu header ni. Sesuai dengan tajuk blog. Me love sugar. Ececeyyyy.

Teng0k ni bukti.
klik gambar untuk gemukkan gambar.


Ha..aku berpuas hati dan sangat suka dengan header ni. Kalau korang nak heder dari hazwan gak, terbang lah ke blog dia dan tanya sendiri. >KLIK SINI<. Tapi kena bayar lah ye. Jangan jeles taw.hahahaha* nada riak*


Terima kasih sangat-sangat kepada Hazwan Mohd yang baik hati ni. Terbaek lah kamu! (^___^) *salute!!* t0ink*t0ink*




 p/s: Masalah aku nak sesuaikan dengan template je..ade sapa-sapa leh bagi cadangan tak??or dah ok?=.=*

10 comments:

mesmerising_wan said...

erm,, tq.. terharu.. hehe
ceria~

KUREKURE COMEL said...

comelnye blog ni...manis je...penuh gule2...hehehe

aida4eva said...

wan: terharu sambil senyum ey?u deserved it lah..mesti penat wat kan..banyak trima kaci~ he

kurekure comel: hehe..jom la gigit beramai-ramai. jgn lupa g0sok gigi dah la. hihi

putERi-kAtEk said...

pergh!!! lawa!!! ingtkan dia main2.....

aida4eva said...

puteri katek: memula aida pun igt dia main2..tapi try nasib je..hihi

mesmerising_wan said...

hehe.. saje try market,, intro kena la free.. hehe

aida4eva said...

wan: sangat bagus plan marketing tu~ hehe..aida support. hee~

Pink Pearl Lady said...

syoknya dapat header cantik pulak tue,PPL pun nak try mintak jgk...
heheheeee

aida4eva said...

PPL: memang syi0k..wweeee~ try la mintak..manataw ada luck..hehe

logorithm said...

Chantek! Sedapnye lollipops...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...