It's Aida4eva Pengedar Herbalife Malaysia 0132858185
Nama/Name:
No. Telefon/Handphone Number :
Alamat email/Email Address:
Pekerjaan / Occupation :
Di mana anda tinggal/ Where do you live :
Pernahkah anda mendaftar sebagai ahli Herbalife dalam masa 2 tahun sebelum ini?/Have you register as a member of Herbalife in the past 2 years?
Pilih perkara yang anda inginkan di bawah./Are you interested in any of below? Menurunkan Berat Badan / Lose weight
Menaikkan Berat Badan / Gain weight
Meningkatkan Kesihatan / Improve Health
Meningkatkan Tenaga / Improve Energy
Mencantikkan kulit / Improve Skin
Menjana Pendapatan Tambahan / Earn Extra Income
Catatan@maklumat tambahan yang membolehkan saya untuk membantu anda/Extra information that can help me to guide you :

This online form was provided by Freedback.

gathering cikgu cekgi blogger. moh kite!
Wednesday, February 16, 2011 | 9:42 PM | 9 comments


salam.

dah dua kali tak dapat j0in gathering sahabat blogger dekat fb walaupun buat d kl,

cis cis cis. 

wokey. kali ni excited sebab gathering ni adalah lebih spesifik kepada future teacher ataupun dah jadi cikgu pada masa ini.

masa cuti dulu gathering cikgu blogger ni buat dekat melaka. s0 aku yang terkedek-kedek ni tak dapat la j0in.so sekarang event ni buat dekat times square, lagi 2 minggu pulak tu, sempat la k0s0ngkan jadual time tu siap-siap! 


lagi pula, nak ke times square amatlah mudah dengan adanya perkhidmatan monorail dan LRT yang dekat. bas pun banyak. no excuse taw!


klik ke banner untuk ke blog admin gathering ni


ha. moh le kite barang sesiapa yang dah jadi guru, baik kerajaan atau swasta, budak-budak maktab, student IPTA/IPTS yang amek educati0n tuh. 


*tibe2 teringat us0p sebut ' itula dulu tak nak amek english educati0n'. haha*



marilah kita j0in ramai-ramai gathering dekat Times Square tu pada 26 Feb 2011 pada pukul 10.30a.m hingga 4.30p.m. admin gathering ini ialah cik mas
ala..yang blog duniaku dunia cikgu tue. :) 


sebarang pertanyaan bolehlah terus tanya pada admin.
KLIK SINI untuk ke blog cik mas. dan barangsiapa yang ingin j0in, bagi je komen dekat entri cik mas yang ni. KLIK SINI.

(^_____^)


dekat FB pun ade event. sape yang belom j0in gr0up Kami Cikgu Blogger, jom lah j0in. kat situ nanti ade la event pasal gathering ni.


ni link gr0up Kami cikgu blogger : KLIK SINI

yang penting mestilah ade blog ye dak. jadi ape lagi, para cikgu cekgi, sebarkan ramai-ramai. meriahkan gathering ni. :) 
copy paste banner tu pun tak pe. tapi tak lawa la aku edit. haha. janji adoo








p/s : saya bangga menjadi guru :D


Older Post | Newer Post
Click Click ^.^


ContactUs Entries


Latest




Testimoni Saya, Pengedar Bebas Herbalife

Sila Jerit Sama-sama


Iklan Berbayar

free counter
Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!