It's Aida4eva

The common life of a homosapiens.

Wednesday, February 16, 2011

gathering cikgu cekgi blogger. moh kite!



salam.

dah dua kali tak dapat j0in gathering sahabat blogger dekat fb walaupun buat d kl,

cis cis cis. 

wokey. kali ni excited sebab gathering ni adalah lebih spesifik kepada future teacher ataupun dah jadi cikgu pada masa ini.

masa cuti dulu gathering cikgu blogger ni buat dekat melaka. s0 aku yang terkedek-kedek ni tak dapat la j0in.so sekarang event ni buat dekat times square, lagi 2 minggu pulak tu, sempat la k0s0ngkan jadual time tu siap-siap! 


lagi pula, nak ke times square amatlah mudah dengan adanya perkhidmatan monorail dan LRT yang dekat. bas pun banyak. no excuse taw!


klik ke banner untuk ke blog admin gathering ni


ha. moh le kite barang sesiapa yang dah jadi guru, baik kerajaan atau swasta, budak-budak maktab, student IPTA/IPTS yang amek educati0n tuh. 


*tibe2 teringat us0p sebut ' itula dulu tak nak amek english educati0n'. haha*



marilah kita j0in ramai-ramai gathering dekat Times Square tu pada 26 Feb 2011 pada pukul 10.30a.m hingga 4.30p.m. admin gathering ini ialah cik mas
ala..yang blog duniaku dunia cikgu tue. :) 


sebarang pertanyaan bolehlah terus tanya pada admin.
KLIK SINI untuk ke blog cik mas. dan barangsiapa yang ingin j0in, bagi je komen dekat entri cik mas yang ni. KLIK SINI.

(^_____^)


dekat FB pun ade event. sape yang belom j0in gr0up Kami Cikgu Blogger, jom lah j0in. kat situ nanti ade la event pasal gathering ni.


ni link gr0up Kami cikgu blogger : KLIK SINI

yang penting mestilah ade blog ye dak. jadi ape lagi, para cikgu cekgi, sebarkan ramai-ramai. meriahkan gathering ni. :) 
copy paste banner tu pun tak pe. tapi tak lawa la aku edit. haha. janji adoo








p/s : saya bangga menjadi guru :D

9 comments:

gigiAriEma said...

nak jadi cikgu gak..hukhuk
tp tak kesampaian

Suhami Ahmad said...

wah, besh nyer...

Bro Framestone said...

If bukan cikgu boleh join x..?? if boleh bro join sama..

coz bro malam tue ade agenda juga kat KL

zikeryhassan said...

kalau ada jodoh boleh la kite berjumpa

aida4eva said...

gigiErima : takpe2..usia masih panjang..nanti amek master dlm education plak :)


suhaimi ahmad : jom la j0in :)

aida4eva said...

bro framest0ne : w0w..blogger 0tai ni..insyaallah boleh :) nanti sy inform bro ek papehal pas tanya admin :)

zikeryhassan: :D insyaallah cikgu :)

♥..cik_mas..♥ said...

thanks sbb sudi sebarkan maklumat ni.. ni yg makin syg niyh.. hehehe... :)
nanti jgn lupa dtg tau... ngeh3.. :)

T'nie on the Blog said...

go cikgu go! :)
dh follow awak

aida4eva said...

cikmas: insyaallah saya datang :) aww..syg cik mas ugak :D

tnie: go go go hihi..tq tnie :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...