It's Aida4eva Pengedar Herbalife Malaysia 0132858185
Nama/Name:
No. Telefon/Handphone Number :
Alamat email/Email Address:
Pekerjaan / Occupation :
Di mana anda tinggal/ Where do you live :
Pernahkah anda mendaftar sebagai ahli Herbalife dalam masa 2 tahun sebelum ini?/Have you register as a member of Herbalife in the past 2 years?
Pilih perkara yang anda inginkan di bawah./Are you interested in any of below? Menurunkan Berat Badan / Lose weight
Menaikkan Berat Badan / Gain weight
Meningkatkan Kesihatan / Improve Health
Meningkatkan Tenaga / Improve Energy
Mencantikkan kulit / Improve Skin
Menjana Pendapatan Tambahan / Earn Extra Income
Catatan@maklumat tambahan yang membolehkan saya untuk membantu anda/Extra information that can help me to guide you :

This online form was provided by Freedback.

Walau kami berbaju kurung, tapi kami tetap otai! *angkat-angkat kening*
Monday, December 27, 2010 | 2:38 PM | 8 comments

lagi-lagi contest. lagi-lagi contest.
kesimpulannya?
gila contest.
haha.

contest kali ni dianjurkan oleh cik combi.
tajuk contest ni ialah ;

'KAMI BERBAJU KURUNG/MELAYU , KAMI TETAP OTAI'

syarat-syaratnya ialah :


amek banner contest gambar teddy bear b0sa ni . (DONE)



pastu kena follow Cik Combi. (DONE)

lagi, LIKE Ishsayang on facebook yang ada di sidebar blog beliau (ALSO DONE)

lepastu, b0h la gambar anda yang berbaju kurung bagi p0mpuan, bagi lelaki, for sure la baju melayu. jangan gatai nak pakai baju kurung jugak! nanges mak k0rang t!

hehe. ni gambar yang aku pertaruhkan.


lepas boh gambar, kene lengkapkan ayat.

Saya dan mereka sentiasa 0tai walaupun berbaju kurung. Kami wajib pakai baju kurung hari-hari pegi kelas, makanya, hari-harilah kami 0tai. hehe. tyme ni baru pas balik dari 'sekolah' dan menuju ke rumah sewa kami yang berada di bangunan putih hujung sana. Walaupun penat, kami still maintain cun + otai berp0sing sana-sini. 

ni ada lagi satu gambar yang dipertaruhkan.
hihi. cik c0mbi jangan marah ek. dua kali baru cukup syarat kata opah dalam iklan tu :)

Saya dan dia dengan otainya sempat lagi bergambar atas mende alah ni sebelum kena halau. ampunkan saya. saya tak ingat ape nama mende alah tu. hihi. teng0k muka otai kawan saya tu yang tak puas ati saya dapat naik nombor 1. hihi. gambar ni di snap sebelum majlis penyampaian hadiah paralimpik games di mana kami bertugas memegang dulang hadiah. pasal tu lah baju kami seiras. eh eh. serupa lah. biasalah. baju outing kan. lol :p


.................................................................

wokey. selepas siap boh gambar dan lengkapkan ayat, kena tag 3 orang manusia di mana mereka juga perlu menjadi follower cik combi.


oh kalian, sungguh bertuah kalian kena tag ngan saya :)


selepas siap, linkkan contest nie dan ble da ciap anta link kat ruangan komen entry beliau . 

setel ^_____^

kalian yang baca ni pun dijemput menyertai contest ni.
berbaju kurung kan manis :)
 nak join, klik sini



Older Post | Newer Post
Click Click ^.^


ContactUs Entries


Latest




Testimoni Saya, Pengedar Bebas Herbalife

Sila Jerit Sama-sama


Iklan Berbayar

free counter
Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!