It's Aida4eva

The common life of a homosapiens.

Monday, December 27, 2010

Walau kami berbaju kurung, tapi kami tetap otai! *angkat-angkat kening*


lagi-lagi contest. lagi-lagi contest.
kesimpulannya?
gila contest.
haha.

contest kali ni dianjurkan oleh cik combi.
tajuk contest ni ialah ;

'KAMI BERBAJU KURUNG/MELAYU , KAMI TETAP OTAI'

syarat-syaratnya ialah :


amek banner contest gambar teddy bear b0sa ni . (DONE)



pastu kena follow Cik Combi. (DONE)

lagi, LIKE Ishsayang on facebook yang ada di sidebar blog beliau (ALSO DONE)

lepastu, b0h la gambar anda yang berbaju kurung bagi p0mpuan, bagi lelaki, for sure la baju melayu. jangan gatai nak pakai baju kurung jugak! nanges mak k0rang t!

hehe. ni gambar yang aku pertaruhkan.


lepas boh gambar, kene lengkapkan ayat.

Saya dan mereka sentiasa 0tai walaupun berbaju kurung. Kami wajib pakai baju kurung hari-hari pegi kelas, makanya, hari-harilah kami 0tai. hehe. tyme ni baru pas balik dari 'sekolah' dan menuju ke rumah sewa kami yang berada di bangunan putih hujung sana. Walaupun penat, kami still maintain cun + otai berp0sing sana-sini. 

ni ada lagi satu gambar yang dipertaruhkan.
hihi. cik c0mbi jangan marah ek. dua kali baru cukup syarat kata opah dalam iklan tu :)

Saya dan dia dengan otainya sempat lagi bergambar atas mende alah ni sebelum kena halau. ampunkan saya. saya tak ingat ape nama mende alah tu. hihi. teng0k muka otai kawan saya tu yang tak puas ati saya dapat naik nombor 1. hihi. gambar ni di snap sebelum majlis penyampaian hadiah paralimpik games di mana kami bertugas memegang dulang hadiah. pasal tu lah baju kami seiras. eh eh. serupa lah. biasalah. baju outing kan. lol :p


.................................................................

wokey. selepas siap boh gambar dan lengkapkan ayat, kena tag 3 orang manusia di mana mereka juga perlu menjadi follower cik combi.


oh kalian, sungguh bertuah kalian kena tag ngan saya :)


selepas siap, linkkan contest nie dan ble da ciap anta link kat ruangan komen entry beliau . 

setel ^_____^

kalian yang baca ni pun dijemput menyertai contest ni.
berbaju kurung kan manis :)
 nak join, klik sini


8 comments:

aisYah (", said...

0k,tbe2 nk pengsan tg0k gmba ak =,=
h0oo~

aida4eva said...

lepak kader cik aisyah..j0m mas0k c0ntest ni :)

ika nania said...

along ... kalau baju kurung sekolah boley ta .?? ehehheh

akmafaizal said...

wah..memang otai..cantik kalian berbaju kurung..tomey2 semua

aida4eva said...

akmafaizal: huhu..otai tak kira masa..kui3..maceh cik kema :)

nurul amira said...

gud luck ^__^

combi said...

da jengah ! gdluck k =D

nelly said...

semoga berjaya

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...