It's Aida4eva Pengedar Herbalife Malaysia 0132858185
Nama/Name:
No. Telefon/Handphone Number :
Alamat email/Email Address:
Pekerjaan / Occupation :
Di mana anda tinggal/ Where do you live :
Pernahkah anda mendaftar sebagai ahli Herbalife dalam masa 2 tahun sebelum ini?/Have you register as a member of Herbalife in the past 2 years?
Pilih perkara yang anda inginkan di bawah./Are you interested in any of below? Menurunkan Berat Badan / Lose weight
Menaikkan Berat Badan / Gain weight
Meningkatkan Kesihatan / Improve Health
Meningkatkan Tenaga / Improve Energy
Mencantikkan kulit / Improve Skin
Menjana Pendapatan Tambahan / Earn Extra Income
Catatan@maklumat tambahan yang membolehkan saya untuk membantu anda/Extra information that can help me to guide you :

This online form was provided by Freedback.

tak sampai 5 minit p0n!
Thursday, December 16, 2010 | 3:35 PM | 1 comments


dalam rumah banglo 2 tingkat di area kolumpo~

terdengar perbualan si atok dengan cucunya....


ATUK : Kenapa cu tak macam kawan sebaya cu??tgk kawan-kawan cu..sume  lulus tinggi-tinggi..cu ni asyik internet, tv, main bola.bila nak belajar? besar nak jadi ape??? *marah thp tertinggi smpai merah muka atok*

CUCU : Atuk nih asek bandingkan kite ngan kawan-kawan kite je..kite tak marah pon Atuk tak sama macam kawan-kawan sebaya Atuk yang lain...

ATUK : tak sama ape nyer?

CUCU : yer la..kawan-kawan sebaye atuk sume dah jd arwahkan??

ATUK : haaaammmpagas punya cucu! &^%$^$#@

..................................................................................................................................................................

saja selitkan gelak-gelak sikit wat senaman muka petang-petang ni.:) 
tak de la berkerut je dahi tu ngadap lappy masing-masing kan (:
tajuk tak sampai lima minit p0n ni sebab,kalian baca entri ni tak sampai 5 minit p0nn kannn~

tata :)

Labels:


Older Post | Newer Post
Click Click ^.^


ContactUs Entries


Latest




Testimoni Saya, Pengedar Bebas Herbalife

Sila Jerit Sama-sama


Iklan Berbayar

free counter
Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!