It's Aida4eva Pengedar Herbalife Malaysia 0132858185
Nama/Name:
No. Telefon/Handphone Number :
Alamat email/Email Address:
Pekerjaan / Occupation :
Di mana anda tinggal/ Where do you live :
Pernahkah anda mendaftar sebagai ahli Herbalife dalam masa 2 tahun sebelum ini?/Have you register as a member of Herbalife in the past 2 years?
Pilih perkara yang anda inginkan di bawah./Are you interested in any of below? Menurunkan Berat Badan / Lose weight
Menaikkan Berat Badan / Gain weight
Meningkatkan Kesihatan / Improve Health
Meningkatkan Tenaga / Improve Energy
Mencantikkan kulit / Improve Skin
Menjana Pendapatan Tambahan / Earn Extra Income
Catatan@maklumat tambahan yang membolehkan saya untuk membantu anda/Extra information that can help me to guide you :

This online form was provided by Freedback.

suatu kehilangan
Wednesday, December 15, 2010 | 12:07 PM | 5 comments
~salam semua~

mood kurang gembira ini hari.*sigh
ade kehilangan berlaku.
owh tidak..bukan barang..bukan duit..

2 ekor anak kucing hilang! mula-mula igt mereka pegi mer0nda. last-last xmuncul sampai malam. -_-



ni suspek 1 yg ilang >.< 
gambar ic tak nampak muka. penyegan dia ni! 
tp sgt lah lincah. Y-Y

ni suspek ke2 yg ilang >O
xsmpat amek gambar ic dia pn. jap sgt dapat maen2 ngan mereka :(
tgk pattern kat bdn suspek ke2 ni..rare kan..bulat2 4 ketul. chomel T-T

kalau ada sape-sape nampak, bagitaw ye -_-
hmmm.. 

 ni mak mereka. memang otailah dia ni. ngan anjing pn dia lawan. 
bila dia jerit mrh anjing yg nak datang umah aku,aku pun tak taw mana satu anjing,mana satu kucing. LOL.
dh berapa kali beranak dah kat umah ni. 
tp sayang, umor anak-anak dia xpanjang..
dengar kata plak tu. tambah-tambah ngan abah aku. soh duduk pn dia duduk :)
ngan org lain asyik berkepit je. adoi. bila kau nak kenyang ye?asyik2 nak makan -_-

ni je la anak kucing yang tinggal .
sbnarnye, yang ni yang paling kiut. nasib baik bukan 3-3 ilang -_-
skrg ni adik-adik aku n aku dok ngadap je la anak kucing yang satu ni.
ditatang bagai minyak yg penuh baq ang! 

hmmm..sian mak dia. sampai sekarang cari anak-anak dia lagi 2 ekor tu. nak kata kena curi. tak mungkin. nak kata g jalan-jalan, kenapa tak mintak izin mak kau dlu ha? kan dah ilang. syedih! T-T



p/s : haiwan p0n sayangkan anaknya. sebilangan manusia yang campak anak-merata-rata tu ape cerita??*kejam!!

Labels:


Older Post | Newer Post
Click Click ^.^


ContactUs Entries


Latest




Testimoni Saya, Pengedar Bebas Herbalife

Sila Jerit Sama-sama


Iklan Berbayar

free counter
Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!