It's Aida4eva

The common life of a homosapiens.

Thursday, December 16, 2010

1st join contest! pic paling comel :)



salam.. aw aw. 
dalam sehari update 2 kali? memang ajaib bin magik! 
mukan update ape pn..errrr~ saje tingin nak masuk contest ni.
macam best saje :)
ni contest boh pic sendiri yang paling cute abad ini ! hoyeh!
dan aku tanpa segan mahupun silu ingin turut sama mencomelkan diri. *tampar dr sndr*

ni banner contest yang dibuat oleh hot mama a.k.a kak sue elly

tengok. tuan punya blog pom comel kan :) 
tp takley ngorat. dah jd ibu pada anak-anaknya yang comei lote :)


dibawah ada gambar yang dipertaruhkan.
*ok fine. budak berpipi bantal sudah datang. tamau tgk tutup mata ye :p

saya suka blog elly@suely kerana blog itu membuatku ingin cepat berumah tangga dan mempunyai anak  kerana penceritaan life beliau as a married women sangat menarik ditambah ngan template yang kemas mudah dibaca. aw aw~ :) furthermore, *ececey* anak-anak akak tu comei sangat3..*nak gigit pipi d0wg bley*? (:

meh la kita join same-same kat SINI n kita jadi comel pn sama-sama. *pitam*

7 comments:

aisYah (", said...

huwwaaaa~*bersungguh2
c0mel la awk..
nk kawen ngn awk leh?ahaha

aida4eva said...

aaippppp~ nakal ye?
babab kang :p
i am pop rocks. *wink*wink
masuk la ecah contest ni :)
kamu comel :)

elly @ suely said...

thanks join my contest!
good luck!

aida4eva said...

kak elly. my pleasure :)
tqvm ye akak :)

ridz89 said...

all the best of luck :)

mvp_dina13 said...

TEPI SKET!!!

cutey! ske3!

aida4eva said...

tq2 my fren~ i loikee lah :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...