It's Aida4eva Pengedar Herbalife Malaysia 0132858185
Nama/Name:
No. Telefon/Handphone Number :
Alamat email/Email Address:
Pekerjaan / Occupation :
Di mana anda tinggal/ Where do you live :
Pernahkah anda mendaftar sebagai ahli Herbalife dalam masa 2 tahun sebelum ini?/Have you register as a member of Herbalife in the past 2 years?
Pilih perkara yang anda inginkan di bawah./Are you interested in any of below? Menurunkan Berat Badan / Lose weight
Menaikkan Berat Badan / Gain weight
Meningkatkan Kesihatan / Improve Health
Meningkatkan Tenaga / Improve Energy
Mencantikkan kulit / Improve Skin
Menjana Pendapatan Tambahan / Earn Extra Income
Catatan@maklumat tambahan yang membolehkan saya untuk membantu anda/Extra information that can help me to guide you :

This online form was provided by Freedback.

1st join contest! pic paling comel :)
Thursday, December 16, 2010 | 4:48 PM | 7 comments


salam.. aw aw. 
dalam sehari update 2 kali? memang ajaib bin magik! 
mukan update ape pn..errrr~ saje tingin nak masuk contest ni.
macam best saje :)
ni contest boh pic sendiri yang paling cute abad ini ! hoyeh!
dan aku tanpa segan mahupun silu ingin turut sama mencomelkan diri. *tampar dr sndr*

ni banner contest yang dibuat oleh hot mama a.k.a kak sue elly

tengok. tuan punya blog pom comel kan :) 
tp takley ngorat. dah jd ibu pada anak-anaknya yang comei lote :)


dibawah ada gambar yang dipertaruhkan.
*ok fine. budak berpipi bantal sudah datang. tamau tgk tutup mata ye :p

saya suka blog elly@suely kerana blog itu membuatku ingin cepat berumah tangga dan mempunyai anak  kerana penceritaan life beliau as a married women sangat menarik ditambah ngan template yang kemas mudah dibaca. aw aw~ :) furthermore, *ececey* anak-anak akak tu comei sangat3..*nak gigit pipi d0wg bley*? (:

meh la kita join same-same kat SINI n kita jadi comel pn sama-sama. *pitam*

Labels:


Older Post | Newer Post
Click Click ^.^


ContactUs Entries


Latest




Testimoni Saya, Pengedar Bebas Herbalife

Sila Jerit Sama-sama


Iklan Berbayar

free counter
Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!