It's Aida4eva Pengedar Herbalife Malaysia 0132858185
Nama/Name:
No. Telefon/Handphone Number :
Alamat email/Email Address:
Pekerjaan / Occupation :
Di mana anda tinggal/ Where do you live :
Pernahkah anda mendaftar sebagai ahli Herbalife dalam masa 2 tahun sebelum ini?/Have you register as a member of Herbalife in the past 2 years?
Pilih perkara yang anda inginkan di bawah./Are you interested in any of below? Menurunkan Berat Badan / Lose weight
Menaikkan Berat Badan / Gain weight
Meningkatkan Kesihatan / Improve Health
Meningkatkan Tenaga / Improve Energy
Mencantikkan kulit / Improve Skin
Menjana Pendapatan Tambahan / Earn Extra Income
Catatan@maklumat tambahan yang membolehkan saya untuk membantu anda/Extra information that can help me to guide you :

This online form was provided by Freedback.

tag from dina si cupcake!my first tag!
Saturday, December 18, 2010 | 2:57 PM | 0 comments

 Tag ni datangnye dari cik dina.nak usya blog dina,klik gambar dia bawah ni :)




Name blog ni Me Love Sugar
Sebabnye, aku sukaaaaaaa manis-manis. tralalalala~


5 PERKARA YANG DI SUKAI

i)              Snap-snap gambar dan disnap J
ii)            Tengok muka my sayangs-sayangs <3
iii)           Dating. ~Aw aw aw~
iv)           Dengar lagu yang syi0k tak hingat
v)            Tengok movie kat panggung

5 PERKARA YANG DI BENCI

i)              waiting gak. Penantian satu penyiksaan u’ollz
ii)            berjauhan dari my sayangs-sayangs :(
         iii) tak suke kalau barang rosak,tambah-tambah kalau barang tu kita pinjam,satu pekerjaan pulak nak kena ganti! *sigh
                      iv)           benci taw kalau takde duit. Tambah2 tyme nak shoping.
telan air liur je la.*gulp
          v) Tayar motor pancit tengah jalan,plus jalan sesak n hujan,
                                pastu takde orang nak tolong pulak masa tu.erk.rasa macam nak jadi HULK!huaaarrrggghhhh~


Older Post | Newer Post
Click Click ^.^


ContactUs Entries


Latest




Testimoni Saya, Pengedar Bebas Herbalife

Sila Jerit Sama-sama


Iklan Berbayar

free counter
Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!