It's Aida4eva

The common life of a homosapiens.

Friday, December 17, 2010

2nd contest joined :) peace contest

halu-halu.
rasanye update entri dua kali sehari dah berjangkit dari semalam. 
masa tengah blogwalking sambil makan pisang goreng semalam, terjumpalah blog EZAN IDMA yang menganjurkan peace contest.
waaaaa~ ini sudah bagus. peace itu je la pose yang paling berani aku wat selain tgkap gambar dengan berdiri or duduk tegak ye puan-puan dan tuan-tuan. *ececey..macam lah budak skema sangat
jom teng0k aku boleh masuk tak contest ni dengan melengkapkan syarat yang dinyatakan.
syarat-syaratnya adalah:

1. be her follower
ya udah bukkk~ :)

2.ada blog n berwarganegara malaysia. 
iyaiya dong. opss..errrr~ saya anak malaysia!

3. letak banner contest di entri ni dan sidebar dan di link kan
beres!



ni pula gambar peace-tol gudbye yang memang bakal menempah cacian kegedikan :p

p/s: sila abaikan warna beg yang tak serasi dengan warna tema baju dan tudung :P

ok. aku mau tag mereka yang rajen bangat wat peace neh.mereka semua adalah kesemua ausmate-ausmateku yang gedik dan chantek yang suka membuat peace bila bergambar! peh..punya panjang ayat!

1. syasya


errrrr~ nk boh gambar peace lagi satu secara beramai-ramai boleh kan tuan penganjur? ;) nggeeee~
boh je la kan. alang-alang menyeluk pekasam, biar sampai masyam :p


haa...tengok. acara ber'peace' dengan baju kurung secara berjemaah :)
dalam gambar ni adalah kesemua classmate aku yang cun meletops semuanya dan disnap slepas meng'handle' event riang-ria raya di 'sekolah' kami :)

tag untuk mereka pula:
1. Cik Didi
2. Cik Dina
3. En. Asyraf
~aum aum aum~


tarikh tutup korang leh join contest ni adalah pada
new year 2011. :)
jadi,marilah kita ber'peace'-tol gudbye reramai di blog ini.KLIK SINI



p/s : kalau semua orang ber'peace', pasti dunia akan aman kan :)

7 comments:

Anonymous said...

nice peace (:

EZAN IDMA said...

Goodluck and thanks sebab join ey :)

aida4eva said...

ezan idma: tq2.bg sy menang taw..hihi..its my pleasure to support ur contest :)

♥ cikgu diana said...

peace!!!

aida4eva said...

peace didi :)

mvp_dina13 said...

TEPI SKET!!!

pes!

aida4eva said...

dina: peaceeee! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...