It's Aida4eva Pengedar Herbalife Malaysia 0132858185
Nama/Name:
No. Telefon/Handphone Number :
Alamat email/Email Address:
Pekerjaan / Occupation :
Di mana anda tinggal/ Where do you live :
Pernahkah anda mendaftar sebagai ahli Herbalife dalam masa 2 tahun sebelum ini?/Have you register as a member of Herbalife in the past 2 years?
Pilih perkara yang anda inginkan di bawah./Are you interested in any of below? Menurunkan Berat Badan / Lose weight
Menaikkan Berat Badan / Gain weight
Meningkatkan Kesihatan / Improve Health
Meningkatkan Tenaga / Improve Energy
Mencantikkan kulit / Improve Skin
Menjana Pendapatan Tambahan / Earn Extra Income
Catatan@maklumat tambahan yang membolehkan saya untuk membantu anda/Extra information that can help me to guide you :

This online form was provided by Freedback.

2nd contest joined :) peace contest
Friday, December 17, 2010 | 9:35 PM | 7 comments
halu-halu.
rasanye update entri dua kali sehari dah berjangkit dari semalam. 
masa tengah blogwalking sambil makan pisang goreng semalam, terjumpalah blog EZAN IDMA yang menganjurkan peace contest.
waaaaa~ ini sudah bagus. peace itu je la pose yang paling berani aku wat selain tgkap gambar dengan berdiri or duduk tegak ye puan-puan dan tuan-tuan. *ececey..macam lah budak skema sangat
jom teng0k aku boleh masuk tak contest ni dengan melengkapkan syarat yang dinyatakan.
syarat-syaratnya adalah:

1. be her follower
ya udah bukkk~ :)

2.ada blog n berwarganegara malaysia. 
iyaiya dong. opss..errrr~ saya anak malaysia!

3. letak banner contest di entri ni dan sidebar dan di link kan
beres!



ni pula gambar peace-tol gudbye yang memang bakal menempah cacian kegedikan :p

p/s: sila abaikan warna beg yang tak serasi dengan warna tema baju dan tudung :P

ok. aku mau tag mereka yang rajen bangat wat peace neh.mereka semua adalah kesemua ausmate-ausmateku yang gedik dan chantek yang suka membuat peace bila bergambar! peh..punya panjang ayat!

1. syasya


errrrr~ nk boh gambar peace lagi satu secara beramai-ramai boleh kan tuan penganjur? ;) nggeeee~
boh je la kan. alang-alang menyeluk pekasam, biar sampai masyam :p


haa...tengok. acara ber'peace' dengan baju kurung secara berjemaah :)
dalam gambar ni adalah kesemua classmate aku yang cun meletops semuanya dan disnap slepas meng'handle' event riang-ria raya di 'sekolah' kami :)

tag untuk mereka pula:
1. Cik Didi
2. Cik Dina
3. En. Asyraf
~aum aum aum~


tarikh tutup korang leh join contest ni adalah pada
new year 2011. :)
jadi,marilah kita ber'peace'-tol gudbye reramai di blog ini.KLIK SINI



p/s : kalau semua orang ber'peace', pasti dunia akan aman kan :)

Labels:


Older Post | Newer Post
Click Click ^.^


ContactUs Entries


Latest




Testimoni Saya, Pengedar Bebas Herbalife

Sila Jerit Sama-sama


Iklan Berbayar

free counter
Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!