It's Aida4eva Pengedar Herbalife Malaysia 0132858185
Nama/Name:
No. Telefon/Handphone Number :
Alamat email/Email Address:
Pekerjaan / Occupation :
Di mana anda tinggal/ Where do you live :
Pernahkah anda mendaftar sebagai ahli Herbalife dalam masa 2 tahun sebelum ini?/Have you register as a member of Herbalife in the past 2 years?
Pilih perkara yang anda inginkan di bawah./Are you interested in any of below? Menurunkan Berat Badan / Lose weight
Menaikkan Berat Badan / Gain weight
Meningkatkan Kesihatan / Improve Health
Meningkatkan Tenaga / Improve Energy
Mencantikkan kulit / Improve Skin
Menjana Pendapatan Tambahan / Earn Extra Income
Catatan@maklumat tambahan yang membolehkan saya untuk membantu anda/Extra information that can help me to guide you :

This online form was provided by Freedback.

gila c0ntest dari kecik!
Saturday, December 18, 2010 | 4:06 PM | 10 comments
salam muhibah :)
sejak dua tiga empat ari ni asyik d0k gila c0ntest pasai pa pn tak taw!
ampun ye kalau d0k cemuih teng0k asyik-asyik p0st pasai contest.
haha.
kalau kecik-kecik dulu,aku pun suka masuk c0ntest jugak. tapi ni c0ntest dapat taw keputusan dengan segera!
haha. sangat la tempting dulu masa d0k tengok mesin tikam!. 
ha? tak penah dengar?

ala. yang boh duit, pulas-pulas pastu kluar barang tu~


alaaaaaa~

ish2~ susah sangat. meh nak tunjuk gambar mesin tikam ni!

ha..kenai dah? baguih-baguih. anak sapa tak taw..lalala~

mana tak menarik,macam-macam barang depa ni dok offer. 
paling aku minat dulu yang dok dapat cyberpet tu..ala-ala.comei.!!



pulak dah..cyberpet plak tak kenai??jenuh-jenuh..
meh nak tunjuk lagi.


kenai dah? kalau had yang tak kenai tu, mesti hangpa bukan lahir tyme-tyme aku yang dok ikat t0cang sambil nek gerek ada bakui kat depan tu..
ni la paling canggih dan menarik zaman tu.
tapi mak abah aku d0k hinggaq kalau taw aku men menda tu.
perabih duit ja depa cakap!
depa tak taw betapa ser0noknya dok pulas-pulas mesin tikam tu nak dapat menda ni!
bila dah dapat tu.fuhhhh!! rasa nak keliling satu kampung tayang menda ni!!
woi woi woi! aku adaaa~ hang ada? *muka blagak mintak penampaq*


tapi skarang canggih. mana da menda kecik cm tu yang dok berdecit-decit bila dia lapaq!
la ni..
PS1 la pS2 la PS3 la, XBOX la.

haih..teknologi..teknologi~





p/s: pasai pa entri ni dok guna loghat utaqha?hangpa taw?? ish2..aku pun tak tau!





Older Post | Newer Post
Click Click ^.^


ContactUs Entries


Latest




Testimoni Saya, Pengedar Bebas Herbalife

Sila Jerit Sama-sama


Iklan Berbayar

free counter
Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!