It's Aida4eva Pengedar Herbalife Malaysia 0132858185
Nama/Name:
No. Telefon/Handphone Number :
Alamat email/Email Address:
Pekerjaan / Occupation :
Di mana anda tinggal/ Where do you live :
Pernahkah anda mendaftar sebagai ahli Herbalife dalam masa 2 tahun sebelum ini?/Have you register as a member of Herbalife in the past 2 years?
Pilih perkara yang anda inginkan di bawah./Are you interested in any of below? Menurunkan Berat Badan / Lose weight
Menaikkan Berat Badan / Gain weight
Meningkatkan Kesihatan / Improve Health
Meningkatkan Tenaga / Improve Energy
Mencantikkan kulit / Improve Skin
Menjana Pendapatan Tambahan / Earn Extra Income
Catatan@maklumat tambahan yang membolehkan saya untuk membantu anda/Extra information that can help me to guide you :

This online form was provided by Freedback.

aku budak baru laa!!*nada geram!
Friday, December 17, 2010 | 12:06 PM | 22 comments
Ni lagi satu segmen aku join untuk abg ben. hadoihadoi!
ari tu punya dulu yang sesi berkenalan abg ben tu tak valid sebab anta ketas jawapan pas masa tamat.
sedih ke tak sedih kawan-kawan?
careless kan aku. T-T

moga-moga aku sempat la join ye abg ben ye? :)

as biasa,ni header beliau

BEN ASHAARI

beliau tanya satu tenpat pelanc0ngan yang menarik yang penah pegi dan kenapa korang cakap menarik.





pilihan aku adalah seperti gambar di atas. Lokasinya ialah camer0n highland, Malaysia.
aku rasa tempat ni menarik sebab boleh feeling-feeling d0k kat 0ver the sea sebab sejukkk.tambah-tambah lagi waktu pagi. sejuk bai. tapi zaman aku pakai baju sekolah lagi pegi sana,masa tu lagi sejuk. macam dalam peti ais! haha. tapi, lokasi ni sesuai untuk orang yang ske nak melanc0ng ja0h-ja0h n sej0k-sejok tapi duit poket nipis..tralalala~ itu je yang mampu. haha
lagi satu, tempat ni sesuai la untuk m.cik-m.cik,p.cik-p.cik yang ske memasak tu sebab bley beli sayur mayur,payur yang segar dan lazat.*ececey. macam buat iklan* buah-buah yang d0k ade kat obersi tu p0m ade kat sini such as stoberi,anggur,errrr~ dan lain-lain lah. boleh pluck sendiri yang best tu! :)


ha.. dh cukup 100 patah perkataan wahai en ben ashaari. ade lebih 7 perkataan sikit :)
sudi-sudi la teng0k laju-laju ye . 

Labels:


Older Post | Newer Post
Click Click ^.^


ContactUs Entries


Latest




Testimoni Saya, Pengedar Bebas Herbalife

Sila Jerit Sama-sama


Iklan Berbayar

free counter
Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!