It's Aida4eva

The common life of a homosapiens.

Friday, December 17, 2010

aku budak baru laa!!*nada geram!

Ni lagi satu segmen aku join untuk abg ben. hadoihadoi!
ari tu punya dulu yang sesi berkenalan abg ben tu tak valid sebab anta ketas jawapan pas masa tamat.
sedih ke tak sedih kawan-kawan?
careless kan aku. T-T

moga-moga aku sempat la join ye abg ben ye? :)

as biasa,ni header beliau

BEN ASHAARI

beliau tanya satu tenpat pelanc0ngan yang menarik yang penah pegi dan kenapa korang cakap menarik.





pilihan aku adalah seperti gambar di atas. Lokasinya ialah camer0n highland, Malaysia.
aku rasa tempat ni menarik sebab boleh feeling-feeling d0k kat 0ver the sea sebab sejukkk.tambah-tambah lagi waktu pagi. sejuk bai. tapi zaman aku pakai baju sekolah lagi pegi sana,masa tu lagi sejuk. macam dalam peti ais! haha. tapi, lokasi ni sesuai untuk orang yang ske nak melanc0ng ja0h-ja0h n sej0k-sejok tapi duit poket nipis..tralalala~ itu je yang mampu. haha
lagi satu, tempat ni sesuai la untuk m.cik-m.cik,p.cik-p.cik yang ske memasak tu sebab bley beli sayur mayur,payur yang segar dan lazat.*ececey. macam buat iklan* buah-buah yang d0k ade kat obersi tu p0m ade kat sini such as stoberi,anggur,errrr~ dan lain-lain lah. boleh pluck sendiri yang best tu! :)


ha.. dh cukup 100 patah perkataan wahai en ben ashaari. ade lebih 7 perkataan sikit :)
sudi-sudi la teng0k laju-laju ye . 

22 comments:

Nur Ardilla Najwa said...

salam. akak...saya nk jemput join contest kat blog saya nie..huhu... =)

http://jannatul-ardilla.blogspot.com/2010/11/game-for-fun-favorite-photo-contest.html

Jejaka Terhangat said...

dgn JT taknak suai kenal ke? =(

Jejaka Terhangat: [Tips Memikat] Cara-cara Menghargai Pasangan (special chapter)

Rashid said...

salam

nak kenal jugale.. hehe

mvp_dina13 said...

TEPI SKET!!!

Aida'a, u dh d tag kt blog i tau! smp ati x bce deyh!

aida4eva said...

dilla: salam dilla, insyaallah akak join t :)
nak proses-proses gmbar yang melekat di hati nanti.:)

jejaka terhangat:adoi2..terbakar la cm ni dh hangat sgt..LOL

rashid: kenal2 sesama blogger..:)

dinaaa: aw aw..mcam mn nak taw kita kena tag ni? adoi2..aku bukannye pandai sgt mende alah ni..cowi cik dina cupcake :)

Rozuan Ismail said...

salam perkenalan..saya rozuan..

Syafiq Rosli said...

all da best

wannurfazrini said...

wow awesome :D

Mais said...

salam perkenalan semua....
hehehe...

doakan mais cepat sembuh k...
uit,,,kt blog org laen pon leh sampikn pesanan,,
sowie,,,
gurau2 je,,

FasiHaH SupiaN said...

menjejaki sini dari blog BA :)

DariHatiUya said...

jalan malam2 di sini

Izwan said...

best2 tempat tu.. daun teh murah tak ek?.. hehe..

Shaofie said...

bestnyeee CH!!!

JUE said...

jemput tgk blog saya plak...he3...
http://jue-girlz.blogspot.com/

aida4eva said...

rozuan : salam perkenalan :)

syafiq : tq f0r ur wishes.aminnn~

wannur: awes0me camer0n ek?memang awes0me :)

mais: anda sakit ke? jgn lupa makan ubat.sm0ga cepat sembuh ye :)

aida4eva said...

fasihah: mekasih r0nda2..sgt hargainya :)

DariHatiUya: jalan pagi-pagi,jalan tghari,jalan hari-hari pon boleyyy ;D

Izwan: amek free je p0n boley..opsss..eh2..jgn ikut cam2..haha..teh sn mahal.bek bli kat tesc0 :p

Shaofie : memang best sana. yang tak best jalan nak g sna la. pening!hoh0hho

Jue: insyaallah sy pegi :)

Kasim Ahmad said...

Gua nak pegi kameron gak! heehe

aida4eva said...

kamer0n best..xrugi pegi..:)
jalan nak pegi pn dah adventure ;O

Azrul Hisham said...

salam ziarah dari blog ben...

datang guling2 tengok entri jap (^__^)


Jom guling-guling disini pula:

Azrul Hisham -My Real Life

aida4eva said...

tgk entri byk2 pon xpe.:)
bek mr azrul,saya guling ke sana pulak :)

Nur Mudrikah said...

dtg ziarah dari blog encik ben ashaari.. jemput dtg umah.. salam ziarah=)

aida4eva said...

nur mudrikah: tq dtg ziarah..insyaallah sy ke sana :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...