It's Aida4eva

The common life of a homosapiens.

Friday, December 24, 2010

Segmen 200 blog mencari harta karun

fuh fuh fuh..mintak-mintak la betui sume

BEN ASHAARI




soalan 1:

nama pemilik blog : misz nana

soalan 2 :

nama pemilik blog : Nur Iqlima @ cekgu ima
entri terakhir : 200 blog !!

soalan 3:

mizz farah

soalan 4:

blog ni jual ikan keli segar, ikan keli berempah, ikan talapia berempah dan yang terbaru ikan keli salai.

soalan 5 :

saya agak dalam lebih kurang 30 penyertaan sebab dah nak dekat kol 11.30 :)

.........................................................................................

pendapat saya mengenai segmen 200 blog mencari harta karun ini adalah sangat mencabar sehingga mampu menjulingkan mata saya menjenguk kesemua blog yang disenaraikan. Bukan aje juling, sampai nonggeng-nonggeng lebih kurang bersenam sampai tak senang duduk dah cari jawapan sambil kerut-kerut kening. cepat berkedut la i nanti..awwww~ haha. Namun begitu, sangat best kerana dapat menjenguk blog-blog yang tidak dikenali sebelum ini dan menambah kenalan dan follower. 
walaupun mula-mula rasa nak give up, tapi semangat nak taw jawapan tu ada dalam diri. chewah!! ini membuktikan yang kalau nak blogwalking sampai 200 blog pun tak sukar rupanya. pas ni kalau abg ben wat segmen 500 blog tu,pasti saya nak try jugak julingkan mata lagi~papepun, segmen-segmen abg ben memang best lah! 

8 comments:

nur said...

tahniah jwb soklan BA

ALL IN ONE

micky eyqa said...

gud luck

aida4eva said...

nur :baru jawab..blm taw result lagi..huhu..ntah sempat or tidak..;(

micky eyqa : tenkiu dearie :)

Mr. Swift said...

Hey follow your blog!
Nanti jenguk blog saya pulak ok. :)

Latest Entri - http://negative46.blogspot.com/2010/12/siape-nak-tukar-linkbanner.html

aida4eva said...

mr. swift..consider done lah :)

Neena J said...

hey,
singgah dari contest..
tahniah..
let's be friends.i wunna noe more about you..
i've followed you.follow me back yah :)

aida4eva said...

Neena : tenkiu dear :)

Ummi Izzah said...

salam perkenalan
jenguk2 blog ok...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...