It's Aida4eva Pengedar Herbalife Malaysia 0132858185
Nama/Name:
No. Telefon/Handphone Number :
Alamat email/Email Address:
Pekerjaan / Occupation :
Di mana anda tinggal/ Where do you live :
Pernahkah anda mendaftar sebagai ahli Herbalife dalam masa 2 tahun sebelum ini?/Have you register as a member of Herbalife in the past 2 years?
Pilih perkara yang anda inginkan di bawah./Are you interested in any of below? Menurunkan Berat Badan / Lose weight
Menaikkan Berat Badan / Gain weight
Meningkatkan Kesihatan / Improve Health
Meningkatkan Tenaga / Improve Energy
Mencantikkan kulit / Improve Skin
Menjana Pendapatan Tambahan / Earn Extra Income
Catatan@maklumat tambahan yang membolehkan saya untuk membantu anda/Extra information that can help me to guide you :

This online form was provided by Freedback.

kau akan jadi macam ape yang kau makan!
Saturday, December 25, 2010 | 2:14 AM | 9 comments

hepi weekend fwens~

sebenarnye tajuk ni dari ayat 'u are what you eat'. tapi aku me'melayu'kan dia..haha
suka-suka ati aku je lah kan :)

ari ni aku nak share gambar berkaitan tajuk entri aku.
meh tengok dekat-dekat meh

en kobis rajennye baca buku ye?

 kesian cik omelett ye macam pasrah je kene korek otak..haha
 eerrr~ stail jugak ye miss pisang ni.
 br0 pulasan! lame tak nampak? tiru gaya bob marley ey?haha
sedih je pakcik kepala ni..eh2..kelapa la..haha

 memang hot la kau cik cili!
en tembikai ni memang best..haha



nak tengok lagi gambar-gambar cam ni, gi la kat link bawah ni :)

Older Post | Newer Post
Click Click ^.^


ContactUs Entries


Latest




Testimoni Saya, Pengedar Bebas Herbalife

Sila Jerit Sama-sama


Iklan Berbayar

free counter
Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!