It's Aida4eva

The common life of a homosapiens.

Saturday, December 25, 2010

kau akan jadi macam ape yang kau makan!


hepi weekend fwens~

sebenarnye tajuk ni dari ayat 'u are what you eat'. tapi aku me'melayu'kan dia..haha
suka-suka ati aku je lah kan :)

ari ni aku nak share gambar berkaitan tajuk entri aku.
meh tengok dekat-dekat meh

en kobis rajennye baca buku ye?

 kesian cik omelett ye macam pasrah je kene korek otak..haha
 eerrr~ stail jugak ye miss pisang ni.
 br0 pulasan! lame tak nampak? tiru gaya bob marley ey?haha
sedih je pakcik kepala ni..eh2..kelapa la..haha

 memang hot la kau cik cili!
en tembikai ni memang best..haha



nak tengok lagi gambar-gambar cam ni, gi la kat link bawah ni :)

9 comments:

maisara majid said...

haha..aduiyaaii

SYAFIQAH / S said...

haha..klaka lah mak cik :)

aida4eva said...

miasara : haha..;p saje selingan :)

syafiqah a.k.a syasya : ko nak mana?aku cop miss cili yg hot tu..haha

Odah+One = OdahOne said...

suka kat miss pisang...pisang apa tu?

aida4eva said...

odahone: rasenye pisang mas dibawa belayar..hihi

DILA said...

takut la pulak nak makan kalau jadi macam ne. hehehe

aida4eva said...

DILA : oppss..dun wori..yg ni jadi dekat negara barat je..hihi

akmafaizal said...

adeh takut nengok kepala cam kelapa tuh..kosong je..eee

aida4eva said...

akmafaizal : betui2..mana pegi kepala otaknye pun tak tahu..hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...