It's Aida4eva Pengedar Herbalife Malaysia 0132858185
Nama/Name:
No. Telefon/Handphone Number :
Alamat email/Email Address:
Pekerjaan / Occupation :
Di mana anda tinggal/ Where do you live :
Pernahkah anda mendaftar sebagai ahli Herbalife dalam masa 2 tahun sebelum ini?/Have you register as a member of Herbalife in the past 2 years?
Pilih perkara yang anda inginkan di bawah./Are you interested in any of below? Menurunkan Berat Badan / Lose weight
Menaikkan Berat Badan / Gain weight
Meningkatkan Kesihatan / Improve Health
Meningkatkan Tenaga / Improve Energy
Mencantikkan kulit / Improve Skin
Menjana Pendapatan Tambahan / Earn Extra Income
Catatan@maklumat tambahan yang membolehkan saya untuk membantu anda/Extra information that can help me to guide you :

This online form was provided by Freedback.

c0ntest teka buku
Tuesday, December 28, 2010 | 2:25 PM | 3 comments
c0ntest ini dianjurkn ibuayu semperna birthday beliau..

cis cis cis. kena tag untuk contest pulak.

*sebenarnye dalam ati berbunga-bunga suka*
haha.mekasih mak cik ecah c0z tag aku.
aku memang suka teka-teka ni walau tak penah pun betui.haha

ok ok. contest ni dibuat oleh IBU AYU sempena besday beliau pada 23 dec yang lalu.
epi besday to you, epi besday to you, epi besday IBU AYU, epi besday to you!

yeay..tiup-tiup lilin cepat!!hehe




syarat c0ntest :

f0llow blog IBU AYU

buat entri tentang c0ntest dan letak gambar di atas diside bar

tinggalkn entri c0ntest di bl0g beliau.

 kene teka jumlah buku dibawah :


saya teka ada 152 buah buku.


saya mahu tag cikgu haniniputra dan cikgu fidaus sebab nanti mereka pun akan dikerumuni dengan buku jugak.hihi




Older Post | Newer Post
Click Click ^.^


ContactUs Entries


Latest




Testimoni Saya, Pengedar Bebas Herbalife

Sila Jerit Sama-sama


Iklan Berbayar

free counter
Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!