It's Aida4eva Pengedar Herbalife Malaysia 0132858185
Nama/Name:
No. Telefon/Handphone Number :
Alamat email/Email Address:
Pekerjaan / Occupation :
Di mana anda tinggal/ Where do you live :
Pernahkah anda mendaftar sebagai ahli Herbalife dalam masa 2 tahun sebelum ini?/Have you register as a member of Herbalife in the past 2 years?
Pilih perkara yang anda inginkan di bawah./Are you interested in any of below? Menurunkan Berat Badan / Lose weight
Menaikkan Berat Badan / Gain weight
Meningkatkan Kesihatan / Improve Health
Meningkatkan Tenaga / Improve Energy
Mencantikkan kulit / Improve Skin
Menjana Pendapatan Tambahan / Earn Extra Income
Catatan@maklumat tambahan yang membolehkan saya untuk membantu anda/Extra information that can help me to guide you :

This online form was provided by Freedback.

500 blog !!
Sunday, December 26, 2010 | 3:30 PM | 10 comments
segmen abg ben ashaari lagi.
hehe..
her0 blogger ni. mn leh tak join.
jom j0in semua :)
j0m julingkan mata sama-sama :)

BEN ASHAARI

syarat-syaratnya:

letak banner beliau. *done*


tajuk entri 500 blog dan link pada entri beliau.

klik sini! *jom join sama-sama :)


serba sedikit mengenai diri dan tujuan jadi blogger.


nama saya aida, will be future teacher insyaallah, umur dah semakin bertambah tapi ati masih sweet 15. haha.*jauh benor beza tu. baru mula jadi blogger awal december baru ni dan bertujuan untuk kongsi pengalaman dengan blogger lain disamping tambah ilmu pengetahuan dalam bidang IT ni. yang bestnye dapat tambah kenalan dan kenal blogger-blogger hebat macam abg ben. *puji ikhlas neh. :)





Older Post | Newer Post
Click Click ^.^


ContactUs Entries


Latest




Testimoni Saya, Pengedar Bebas Herbalife

Sila Jerit Sama-sama


Iklan Berbayar

free counter
Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!