It's Aida4eva

The common life of a homosapiens.

Sunday, December 26, 2010

500 blog !!

segmen abg ben ashaari lagi.
hehe..
her0 blogger ni. mn leh tak join.
jom j0in semua :)
j0m julingkan mata sama-sama :)

BEN ASHAARI

syarat-syaratnya:

letak banner beliau. *done*


tajuk entri 500 blog dan link pada entri beliau.

klik sini! *jom join sama-sama :)


serba sedikit mengenai diri dan tujuan jadi blogger.


nama saya aida, will be future teacher insyaallah, umur dah semakin bertambah tapi ati masih sweet 15. haha.*jauh benor beza tu. baru mula jadi blogger awal december baru ni dan bertujuan untuk kongsi pengalaman dengan blogger lain disamping tambah ilmu pengetahuan dalam bidang IT ni. yang bestnye dapat tambah kenalan dan kenal blogger-blogger hebat macam abg ben. *puji ikhlas neh. :)




10 comments:

Heidi Shafiq said...

abg ben lg.. :)

aida4eva said...

heidi: hehe..:) *sengih*

akmafaizal said...

good luck teacher..:)

aida4eva said...

akmafaizal: wow..teacher?h0h0h0..sgt lme lagi saat itu..tq eyh :)

Myra Ayreen said...

salam kenal ....


saya salah seorang dari segmen ni ...


jenguk saya balik eyh !

http://myraayreenmurshemellow.blogspot.com/

Neena J said...

salam..
interesting blog..
lets be friends.
i wunna know more about you..
i've followed you.follow me back yah..

Papa Mifz said...

salam kenal dr papa mifz..:)

aida4eva said...

Myra : will do :)

neeena : i've follow you la dear :)

papa mifz: salam perkenalan :)

Mimiey.. (^-^) said...

salam kenalan dari mimiey...

nasyieen.blogspot.com

aida4eva said...

salam kenal mimiey :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...