It's Aida4eva Pengedar Herbalife Malaysia 0132858185
Nama/Name:
No. Telefon/Handphone Number :
Alamat email/Email Address:
Pekerjaan / Occupation :
Di mana anda tinggal/ Where do you live :
Pernahkah anda mendaftar sebagai ahli Herbalife dalam masa 2 tahun sebelum ini?/Have you register as a member of Herbalife in the past 2 years?
Pilih perkara yang anda inginkan di bawah./Are you interested in any of below? Menurunkan Berat Badan / Lose weight
Menaikkan Berat Badan / Gain weight
Meningkatkan Kesihatan / Improve Health
Meningkatkan Tenaga / Improve Energy
Mencantikkan kulit / Improve Skin
Menjana Pendapatan Tambahan / Earn Extra Income
Catatan@maklumat tambahan yang membolehkan saya untuk membantu anda/Extra information that can help me to guide you :

This online form was provided by Freedback.

Favourite Photo Contest
Sunday, December 19, 2010 | 4:26 PM | 2 comments

Salam.

berikut adalah contest yang dianjurkan oleh adik juni0r di 'sekolah' aku..lalala~

sape nak j0in gak,klik gambar banner c0ntest bawah ni.





Full Name :
Aidatul Amiza 

Nick Name :
Aida    :)

Date / Place of Birth :
4 oktober  / Hospital Besau Ipoh

Blog Tittle :
Me Love Sugar

Blog URL :

Favorite Photo's :

Tell us the story behind this photo :

suka gambar ni sebabny,aku sangat suka teng0k KLCC dalam gambar ni .plus, teng0k gambar kawan-kawan aku yang kononnye nak capai KLCC tu!!KLCC aku punya lah!haha. lagipun, walaupun kita0rang ni d0k satu rumah,tapi ni je la kali kedua kita0rang keluar jalan-jalan sama-sama semua lpas beberapa tahun. aisey (-_-). kira dapat gather satu umah kluar ramai2 lah. tu yang syi0k sangat gambar ni. 

memang teruja gila lah lepak KLCC malam-malam. sejuk je mata. teng0k aku yang berbaju hijau tu pulak, sempat lagi tunjuk sign 'good'  tu ! tralala~lagi satu, ni la gambar last dapat snap sebel0m henp0n yang amek gambar ni tr0s bateri k0ng! kenangan betul! tenaga kami semua pun dah 'bateri kong' jugak sbnarnye masa ni tapi kami tetap galak berposing. tengok yang baju hijau pakai shawl sambil pegang henp0n tu. muka tak larat kan nak layan gambar sambil bg rep0rt kat 0rg tersayang, tapi sempat jugak dia senyum pandang tempat kami teng0k! suka suka suka! ..walaupun penat bekejar ke sana c0z tunggu masing-masing abis kelas, tapi kami cool ye! tralala~

To The Blog Owner :

trimas ye cik Ardilla c0z sudi jemput..hehe. walaupun kita sama 'sek0lah', tapi tak penah bertegur sapa. len kali kalau berselisih tu tegur la ek. kalau sy tak dengar gak, baling je batu.haha..tp jangan la batu besar-besar. aiyak! :)


saya mahu tag yang ada dalam gambar ni :





p/s : penggunaan kata ganti nama diri yang bercelaru!

Older Post | Newer Post
Click Click ^.^


ContactUs Entries


Latest




Testimoni Saya, Pengedar Bebas Herbalife

Sila Jerit Sama-sama


Iklan Berbayar

free counter
Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!