It's Aida4eva Pengedar Herbalife Malaysia 0132858185
Nama/Name:
No. Telefon/Handphone Number :
Alamat email/Email Address:
Pekerjaan / Occupation :
Di mana anda tinggal/ Where do you live :
Pernahkah anda mendaftar sebagai ahli Herbalife dalam masa 2 tahun sebelum ini?/Have you register as a member of Herbalife in the past 2 years?
Pilih perkara yang anda inginkan di bawah./Are you interested in any of below? Menurunkan Berat Badan / Lose weight
Menaikkan Berat Badan / Gain weight
Meningkatkan Kesihatan / Improve Health
Meningkatkan Tenaga / Improve Energy
Mencantikkan kulit / Improve Skin
Menjana Pendapatan Tambahan / Earn Extra Income
Catatan@maklumat tambahan yang membolehkan saya untuk membantu anda/Extra information that can help me to guide you :

This online form was provided by Freedback.

1st award lah pulak~ i loikee~
Sunday, December 19, 2010 | 9:52 PM | 6 comments


setelah mula berblogging sejak 16 hari yang lalu, 
setelah masuk 3 contest,
setelah masuk 2 segmen kenal-kanal,

kini...
aku dapat 1st award!!
hahahahahaha *gelak dengan angkuhnya*

tq kepada pemberi award iaitu Faris CJ!
award ni diberi sebab aku berjaya jadi 100th follower beliau!

*pssssst...semalam dia kata kat aku tunggu janggut tumbuh la baru dapat jadi no 100th*

haha...en Faris CJ, tak sempat tumbuh janggut pun saya dapat lah! tralalala~

trima kasih skali lagi sebab puji header i chantek. malu la mak~ :p
ni lah 1st award yang aku dapat!


chanteekkk kannnnnn *muka blagak*

lalalalala~

opsss..jgn risau..gula yang saya taburkan tu tak bersemut lah. low fat sugar namanya.

sekian,TERIMA KASIH!




Older Post | Newer Post
Click Click ^.^


ContactUs Entries


Latest




Testimoni Saya, Pengedar Bebas Herbalife

Sila Jerit Sama-sama


Iklan Berbayar

free counter
Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!