It's Aida4eva Pengedar Herbalife Malaysia 0132858185
Nama/Name:
No. Telefon/Handphone Number :
Alamat email/Email Address:
Pekerjaan / Occupation :
Di mana anda tinggal/ Where do you live :
Pernahkah anda mendaftar sebagai ahli Herbalife dalam masa 2 tahun sebelum ini?/Have you register as a member of Herbalife in the past 2 years?
Pilih perkara yang anda inginkan di bawah./Are you interested in any of below? Menurunkan Berat Badan / Lose weight
Menaikkan Berat Badan / Gain weight
Meningkatkan Kesihatan / Improve Health
Meningkatkan Tenaga / Improve Energy
Mencantikkan kulit / Improve Skin
Menjana Pendapatan Tambahan / Earn Extra Income
Catatan@maklumat tambahan yang membolehkan saya untuk membantu anda/Extra information that can help me to guide you :

This online form was provided by Freedback.

maaf ye kawan-kawan.
Sunday, January 2, 2011 | 2:01 AM | 3 comments
hadoi. 
sejak kembali ke kolumpo ni,jarang dapat on9.
tapi sangat best sebab dekat dengan my sayang-sayangs.
<3
errrrr~
2nd day of 2011 baru dapat update..tu pun laju-laju sebab nak kena balik ke rumah sewa.
haishhh..
sedih..
baru je dapat hadiah taun baru dari en. nuff selepas jadi ahli belum sampai sebulan.



tapi dah tak dapat nak berblogwalking sume..
pasti rindu nak berblogwalking lagi.
tunggulah nanti pasang streamyx kat umah,pasti dapat balas dendam habis-habisan.
*propa berganda-ganda*

pas ni akan kembali kehidupan macam biasa,
ke kelas, petangjoging kalau rajin bersama ousemate,kalau malas,tdo je.
pasal tu la jangan ditanya kenapa pipi pun dah macam bantal.
haha. sangatdasyat!




p/s: dulu aku tak paham kenapa orang gila blogging. sekarang baru aku paham ! :)


Older Post | Newer Post
Click Click ^.^


ContactUs Entries


Latest




Testimoni Saya, Pengedar Bebas Herbalife

Sila Jerit Sama-sama


Iklan Berbayar

free counter
Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!